Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μια και ακομα συζητιεται το θεμα για τους δυσκολους καιρους να βαλω ενα κομματι  που το παιξιμο εμενα με εχει αφησει αναυδο......και απο ηχο και απο συναισθημα και απο ολα.Ξερω πολλοι θα πειτε το original ειναι καλυτερο αλλα εγω δυστυχως ειμαι εδω......

το ειχαμε συζητησει και παλιοτερα αλλα ταιριαζει στους δυσκολους αυτους καιρους ::)

http://www.youtube.com/watch?v=0QposQ8J9Uk

:-X

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

η εκφραση του τα λεει ολα,πραγματικα απιστευτο feeling.παντα τον ειχα σε μεγαλη εκτιμηση ειδικα οταν πρωτοακουσα το out in the fields(το οποιο χωρις να ειναι κατι  τοσο ξεχωριστο με ειχε πραγματικα ξετιναξει,οχι μονο εξαιτιας του gary και του phil,αλλα κυριως εξαιτιας των στιχων),μηπως τελικα ειναι αυτος ο αγαπημενος μου κιθαριστας...ποιος ξερει  :)

EXPECT THE UNEXPECTED...

Δημοσιευμένο

εγω με αυτο το βιντεο εχω παθει λιγο αμοκ...........πολυ συναισθημα......πολυ παιχταρας.........τι να πω.?......λιγο θα ειναι

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

Εγω για το κομματι δεν εχω να πω τιποτα.....για μενα ο Gary ειναι η αιτια που επιασα και ξεκινησα να παιζω κιθαρα....δεν ξερω πραγματικα τι αλλο να πω για αυτον τον παιχτη...υποκλινομαι :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...