hartzoul Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Λοιπόν έχω καλά νέα! Κατάφερα να συνδέσω την πεταλιέρα (Boss GT-10B) και να την δει το nuendo, και να στείλω μηνύματα μέσω του Learn. Ομως πάλι έχω πρόβλημα, γιατί όποιο CTL (1-4) και να πατήσω, η πεταλιέρα στέλνει το ίδιο μήνυμα στο nuendo. Επίσης έκανα και το Εxpression pedal na δουλέψει. Αλλά υπέθετα ότι έχοντας τόσες μπανκες (banks) θα μπορούσα να ορίσω περισσότερες εντολές - περεμέτρους από την πεταλιέρα. Τώρα ενώ μπορώ π.χ. να ορίσω στο CTL1 να πηγαίνει το Nuendo στο επόμενο κανάλι, όποιο από τα άλλα CTLs (2-4) και να πατήσω γίνεται το ίδιο, χωρίς να μου αφήνει τη δυνατότητα να του ορίσω ένα άλλο CTL το οποίο θα με πηγαίνει στο προηγούμενο κανάλι... Εχω διαβάσει και το Manual, αλλά άκρη δεν βγάζω. Ta banks είναι της μορφής U01-1, U01-2, U01-3, U01-4, U02-1 κλπ μέχρι U50-4 Υπάρχει και σειρά με P01-1, P01-2 Μέχρι P50-4 Δηλαδή 100 banks με 4 υποbanks η κάθεμία.... Δεν θα έπρεπε να είναι πιο μεγάλη η γκάμα εντολών Midi που μπορεί να στείλει η πεταλιέρα? Μόνο αυτή η εικόνα που επισυνάπτω αν έχει κάποια σχέση, δεν έχω καταλάβει... Να αναφέρω ότι δοκίμασα και με Usb και Me ΜΙDI καλώδιο, και είχα τα ίδια αποτελέσματα. Τέλος έβαλα και μια πεταλιέρα Boss GT-8 και έγινε ακριβώς το ίδιο. Είχα ένα εύρος 4-5 διαφορετικών εντολών να στείλω.... Ευχαριστώ για όποια βοήθεια!
renos1980 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Σου προτεινω να παρεις της Novation reMOTE 25 SL COMPACT(η οποιοδηποτε αλλο controller της Novation).Χρησιμοποιουν ενα πρωτοκολο που λεγεται Automap και μπορεις να κανεις assign οτι θες χωρις να δουλεuεις με τα quick controls η με generic remote του Νuendo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση