Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Ρε Φαζέ.. Τι την θές την τέλε εσύ;;;  Εμένα με έχετε ξεκάνει στο Ηράκλειο, βλάχο με ανεβάζετε, βοσκό με κατεβάζετε.. Επειδή είμαι φεντεράκιας..

Απο τη στιγμή που συζητάς για τέλε κι αρχίζεις να λες για mini-humbuckers στη γέφυρα κλπ.. τότε ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΕΛΕ!!

Όσο για τον Μιχάλη, (Λουκ) αν πάς μια βόλτα να παίξεις την χειροποίητη που έχει μέσα

ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ SPECS ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕ,(αλλά με compound radius, τέλειους μαγνήτες,indonated saddles kai Μπρατσο-baseball bat) θα σου πέσει το σαγόνι .."αν ξέρεις απο τέλε". Και δεν την έχει 2000 ευρώ.. Αρκετά λιγότερα..

Αν τώρα πας σε original Fender δεν υπάρει περίπτωση να μη βρείς τίμια κιθάρα.. Για κάτω απο 1000 έχει και τις Roadworn που είναι άψογες..

Στη θέση σου (και τη δική μου) για πάνω απο 1000 θα πήγαινα στο Μιχάλη να μου φτιάξει μια, που είναι και φίλος και φοβερό παιδί..

Να του κάνουμε κ λίγο διαφήμηση... ;D

http://www.loukakisguitars.com/

• 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Ρε Φαζέ.. Τι την θές την τέλε εσύ;;;  Εμένα με έχετε ξεκάνει στο Ηράκλειο, βλάχο με ανεβάζετε, βοσκό με κατεβάζετε.. Επειδή είμαι φεντεράκιας..

Απο τη στιγμή που συζητάς για τέλε κι αρχίζεις να λες για mini-humbuckers στη γέφυρα κλπ.. τότε ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΕΛΕ!!

Όσο για τον Μιχάλη, (Λουκ) αν πάς μια βόλτα να παίξεις την χειροποίητη που έχει μέσα

ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ SPECS ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕ,(αλλά με compound radius, τέλειους μαγνήτες,indonated saddles kai Μπρατσο-baseball bat) θα σου πέσει το σαγόνι .."αν ξέρεις απο τέλε". Και δεν την έχει 2000 ευρώ.. Αρκετά λιγότερα..

Αν τώρα πας σε original Fender δεν υπάρει περίπτωση να μη βρείς τίμια κιθάρα.. Για κάτω απο 1000 έχει και τις Roadworn που είναι άψογες..

Στη θέση σου (και τη δική μου) για πάνω απο 1000 θα πήγαινα στο Μιχάλη να μου φτιάξει μια, που είναι και φίλος και φοβερό παιδί..

Να του κάνουμε κ λίγο διαφήμηση... ;D

http://www.loukakisguitars.com/

Γεια σου ρε Ασπραδάκη παίχταρα! Κοιτα να δείς το ψήνω καιρό για χειροποίητο, ελπίζω το 2011 να καταφέρω οικονομικά να το πραγματοποιήσω. Ενοείτε στου Μιχάλη γιατί είναι και γαμ. τα παιδιά και περιποιείται τις κιθάρες μου από το 2007. (Να του κάνουμε κ λίγο διαφήμηση... ;D) κοίτα όσο για τον mini humbucker τώρα τι να κάνουμε, humbakeras ξεκίνησα. Δεν μπορώ να παώ απ' ευθείας σε single coil. Προς το παρών αυτο που έχω κάνει με τον Μιχάλη στην pgm, στην rg και τώρα στην 7χορδη μου που περιμένω ειναι split σε single coils και το κολογουστάρω.. ειδικα στα καθαρά και στα crunhy overdrive. Πάντως αν φτιάξω handmade θα τελεκαστεριζει σίγουρα!

Δημοσιευμένο

Περιμενε τωρα να σου απαντησει κατα τα Χριστουγεννα..... ;D

ναι μωρέ και εγώ το είχα παρατήσει, τυχαία το είδα και απάντησα.. καλο πάσχα!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...