didiridou Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Έχει καεί το μοτέρ του εξωτερικού σκληρού δίσκου μου, επειδή σαν πρωτάρης το σύνδεσα σε λάθος τροφοδοτικό. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάποιον να μου κάνει data recovery χωρίς να μου κοστήσει ένα χέρι και ένα πόδι? Επίσης μπορώ να βρώ κάπου οδηγίες να το κάνω μόνος μου, ίσως? ??? Ευχαριστώ! :)
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Bummer :( Πως είσαι σίγουρος οτι έκαψες το σκληρό και όχι το μικρό board του εξωτερικού κουτιού που σου εpιτρέπει να συνδέεις το SATA/IDE σκληρό με USB/FW? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
didiridou Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Το πήγα κάπου να το δουν και δοκίμασαν να του αλλάξουν κουτί, αλλά δεν έγινε τίποτα και κατέλληξαν ότι έχει καεί το μοτέρ.. :'(
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Στο google έβαλα "ανάκτηση δεδομένων" και είδα αρκετά αποτελέσματα. Μελέτησε τα λινκς, απλά να έχεις υπόψη σου οτι τυπικά υπάρχουν κρυμμένα κόστη και οπωσδήποτε δεν εγγυάται κανείς το αποτέλεσμα. Σιγουρέψου οτι αναλαμβάνουν οι ίδιοι τη διαδικασία και δεν το στέλνουν σε κάποιο εργαστήριο του εξωτερικού. Good luck Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
dr.peters Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 πριν χρονια ειχα εναν δισκο που ξαφνικα χτυπησε. ολες οι εταιριες μου μιλουσαν για ενα κοστος 400-600 ευρω. ολοι,εκτος απο εναν ελευθερο επαγγελματια που μου εκανε σχεδον πληρες ρικαβερι με ελαχιστο κοστος. αν θες τα στοιχεια του μιλα μου με πιεμ. (ειχα φερει σε επαφη μαζι του και εναν απο το φορουμ πιο παλια και απο οσο ξερω ειχε κανει την δουλεια του μια χαρα) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
didiridou Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! BigAlejandro σου έστειλα πμ, κάτι μου λέει οτι θα γίνει δουλειά τελικά.. :)
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 ξέρω κάποιον στην Πετρούπολη, θα σου στείλω στοιχεία όταν πάω γραφείο αν δεν κάνει recovery, δεν σε χρεώνει, και έχω ακούσει πως είναι καλός σ' αυτό που κάνει
Koutsobox Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Έχω δοκιμάσει το: GetDataBack v3.30.001 for NTFS & FAT όταν ο δίσκος μου τα έπαιξε τον είχα πάει στο Πλαίσιο και δεν τον επισκευάσανε με αυτό το πρόγραμμα ευτυχώς έκανα ανάκτηση των δεδομένων μου Try it ! If there is a new way I 'll be the first in line!
dmilo Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Υπάρχει μια περίπτωση να έχει καεί ο controller του κινητήρα (η πλακετίτσα πάνω στον δίσκο). Βρίσκεις έναν ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο δίσκο (εταιρεία, τύπος, χωρητικότητα κ.λπ.), βγάζεις την πλακέτα από τον νέο και τη βάζεις στον παλιό. Αν δουλέψει, κάνεις backup και πετάς τον παλιό δίσκο. Αν όχι... έχεις τουλάχιστον έναν νέο καθαρό δίσκο 8) Αν το πρόβλημα είναι χοντρό, τότε μόνο σε εξειδικευμένη εταιρεία data recovery (έχε υπ' όψη σου, το κόστος πάει με το megabyte...) Δες αυτούς για αρχή http://www.datalabs.gr/ RANDOMIZE USR 0
didiridou Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά!! :D dmilo καλή φάση αυτό γιατί ήθελα να πάρω ακριβώς τον ίδιο δίσκο ούτως ή άλλος, οπότε αν δουλέψει θα είναι όλα jet! Το μόνο παράξενο είναι που δεν μου πρότεινε να το δοκιμάσω ο προηγούμενος τεχνικός που είδε τον δίσκο.. Άρα είτε είναι σίγουρα το μοτέρ ή ήθελε απλά να βγάλει 600 εύκολα ευρώ λολ.. :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση