Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Ωχ μπήκε ο faltsoo μέσα...το post θα πάει αυτόματα στις 40 σελίδες....

κατ'αρχας να πω οτι ειμαι υπερ της υιοθεσιας

παιδια   :)-σκυλια   :)  -...κιθαρες   ;D

ολα τα φτωχα τα μαζευω

εδω ειναι η μια γωνια η αλλη γωνια την αλλη φορα.

;D

georgeguitars.jpg.564c1002856c1a1596728ac1e75e1d83.jpg

one more pls ....

Δημοσιευμένο

κατ'αρχας να πω οτι ειμαι υπερ της υιοθεσιας

παιδια   :)-σκυλια   :)  -...κιθαρες   ;D

ολα τα φτωχα τα μαζευω

εδω ειναι η μια γωνια η αλλη γωνια την αλλη φορα.

;D

Πατερααααα!!!!!!!!!!!!!!!  ;D

Δημοσιευμένο
Σκίζει φίλε η ΤΟΚΑΙ!!!

Aπο την Κινέζικη σειρά είναι, epiphone dot κατηγορία τιμής αλλά σε εμφάνιση, specs και

ποιότητα την 'έχει' χαλαρότατα. Πολύ πιο βολική απ οτι περίμενα, άψογο ζύγισμα, μπράτσο

κόντα στο '50s profile και πολύ εργονομική σε καθιστό αλλά και όρθιο :)

Το PRECISION σου τα σπαει φιλε bihlaς,ο συνδυασμος του χρωματος του πικγκαρντ με το χρωμα του σωματος ειναι πολυ COOL !!!

Είναι ψιλοχάλια το βάψιμο αλλά έχω ενα ακόμα σώμα και λέω να το κάνω ίδιο αλλά

σωστά, με λούστρα κλπ.

Δεν έχω οικογενειακή, αλλά πάρε μία καλλιτεχνική (λείπουν 2-3...) ;D

Γουστόζικο το σαλόνι ;) Δεν φαίνεται η κούκλα eastwood στις παρακάτω όμως.

Δημοσιευμένο

ΕΡΩΤΑΣ!!! και ηχητικά και οπτικά.........!!!

Ερωτας είναι η Gibson Sg (1971)  μου αρέσει και το χρώμα της.

Βρήκα μια  vintage '71 Gibson Sg σε πολύ καλή τιμή.

331035073_BrWiBKQBGkKGrHqUH-D0EvD2f824TBLzS3R35w_12.jpg.1ccf8bccd54e66447d6cbe7f4ea4541b.jpg

Δημοσιευμένο

EDIT: τώρα παρατήρησα πως η δική σου έχει φανταστικά νερά στο ξύλο!!!!! σούπερ!!! επίσης.... μου φαίνεται γυαλιστερη...? την έχεις λουστράρει?

Και στη δικιά μου, κάποιος προηγούμενος είχε ασελγήσει...η κιθάρα έχει περάσει από τον Κο Κακανιάρη

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Και στη δικιά μου, κάποιος προηγούμενος είχε ασελγήσει...η κιθάρα έχει περάσει από τον Κο Κακανιάρη

Aπο τον Κακανιάρη έχει περάσει (με επιτυχία!) η SG μου... το ξεβαμα της Peavey και το πολύ ελαφρύ σατινέ λουστράρισμα το εκανε (επισης με επιτυχία!) ο Ντούκας  :)

Δημοσιευμένο

Ερωτας είναι η Gibson Sg (1971)  μου αρέσει και το χρώμα της.

Βρήκα μια  vintage '71 Gibson Sg σε πολύ καλή τιμή.

Αυτή στη φώτο είναι SG Deluxe... μια παράλλαγή της SG standard που μπορείς να την πετύχεις σε καλή τιμή μιας και δεν έχουν ιδιαίτερο συλλεκτικό ενδιαφέρον (χωρίς να διαφέρουν ιδιαίτερα ηχητικά απο τις standard της εποχης).

Αν είναι και original και σε καλή τιμή, χτύπα την! Πάντα υπαρχει ζήτηση για τέτοια όργανα (σε περίπτωση που δεν σου κανει)

Δημοσιευμένο

Μανο, σωστα υπέθεσες. Δε την πήρα απο Ελλαδα. Παίξανε και χάσανε... Εγω ειχα ολη τη θεληση να αγορασω εδω αν δεν πληρωνα 500 ευρω παραπανω για το ιδιο οργανο (που δε θα δοκιμαζα ουτε εδω)

και πολυ καλα εκανες..  :)

Παντως στεγνα η πιο ομορφη lp ειναι στο σπιτι του Mανου EVH... Τετοια ομορφια...

;D  ;D ευχαριστω φιλε Κωστα για τα κοπλιμεντα!! ναι κ εμενα μ αρεσει πολυ μπορω να πω...θα προσπαθησω ν ανεβασω καμια φωτο.. εν τω μεταξυ η deluxe strat που εχεις στη φωτογραφια πρεπει να τανε κιθαραρα ε?..

Δημοσιευμένο
  ευχαριστω φιλε Κωστα για τα κοπλιμεντα!! ναι κ εμενα μ αρεσει πολυ μπορω να πω...θα προσπαθησω ν ανεβασω καμια φωτο.. εν τω μεταξυ η deluxe strat που εχεις στη φωτογραφια πρεπει να τανε κιθαραρα ε?..

Aνεβασε, και αν μπορεις πες μου πως λεγεται το burst αυτο! Ναι μαμουσε η κιθαρα. Πολυ ανετη στο παιξιμο, φοβερο μανικι και επεζε τα παντα ειλικρινα...

Ακομα γουσταρω τερμα λες πολ και στρατς αν και τις εχω απαρνηθει για διαφορους λογους...

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...