ffmakis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Να τις χαίρεσαι !! Αντε και του χρόνου πολύτεκνος ;D Καλά η Slash είναι απίστευτη κιθάρα ειδικά αν θέλεις να γκαζώνεις. Εχω και εγώ μια Slash limited edition,αλλά δεν θα βαλω φωτογραφίες λόγω της οικονομικής κατάστασης.
marathon Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 αλλά δεν θα βαλω φωτογραφίες λόγω της οικονομικής κατάστασης. Πούλησες και την φωτογραφική μηχανή? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ffmakis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Πούλησες και την φωτογραφική μηχανή? ;D Μαραθώνιε άστα, για φαγητό θα τρώω τις κιθάρες μου ;D Είναι και σκληρές οι κιθάρες μου,εσύ με τις τελε καλα θα περάσεις ;D
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Ο Μάκης είναι πολύτεκνος...... Ένα πιάτο φαί θα του το δώκουν τα παιδιά του..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
pureanalog Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 jasemeister που τον βρηκες τον μιστερ οιζο? Μανο, σωστα υπέθεσες. Δε την πήρα απο Ελλαδα. Παίξανε και χάσανε... Εγω ειχα ολη τη θεληση να αγορασω εδω αν δεν πληρωνα 500 ευρω παραπανω για το ιδιο οργανο (που δε θα δοκιμαζα ουτε εδω) Thanks Μάκη πολύτεκνε. Είναι φοβερή κιθάρα όντως η Slash. Και δεν εχει να κανει με την υπογραφή του κυρίου, όσο με το ότι είναι custom shop κιθαρα. Μεγάλη διαφορά απο τις USA series... Τις εχουμε δει τις φωτο στο signature σου μην ανησυχεις... :p
marathon Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 εσύ με τις τελε καλα θα περάσεις ;D Οι περισσότερες δικές μου είναι partcaster, και ως γνωστόν, δεν έχουν καμμία αξία (πέραν της "παιχτικής" τους)...ίσως αναγνωριστούν μετά θάνατον (από πείνα :o) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
izzy_livin Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Πούλησες και την φωτογραφική μηχανή? ;D Χαχαχα Πλέον με την οικονομική ύφεση που επικρατεί καλύτερα να μη βάζουμε φωτογραφίες με πράματα που δεν μπορούμε να αγοράσουμε. ;D Φαντάσου οτι έχω σταματήσει να χαζεύω πράματα στο thomann επειδή μελαγχολώ. :-X Πολύ όμορφες οικογενιακές στιγμές πάντως! Greg Howe scares me..
nexarulhu Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Οικογένεια Gibson Les Paul. Απο αριστερά προς τα δεξιά. Gibson Les Paul Studio Vintage Sunburst 1995 Gibson Les Paul Custom Tobacco Sunburst Slash 2007 Gibson Les Paul Classic Light Burst 2003 Η καθεμία με τα χαρίσματά της. Αν και μοιαζουν μεταξυ τους,οπως γραφεις και εσυ η καθε μια ειναι ξεχωριστη.εγω πρωσοπικα εχω μια LP STUDIO faded,αλλα αν διαλεγα μια απο τις δικες σου,θα διαλεγα του slash αλλα θα την προτιμουσα με pickup covers.φωτο εχω μονο αυτη και βαριεμαι να βγαλω αλλη(λειπουν αλλα 3 μπασα και 1 μια κιθαρα): EXPECT THE UNEXPECTED...
frunobulax Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Η οικογένεια απο τις ηλεκτρικές μου Πάνω σειρά απο αριστερά: Nik Huber bolt-on custom - Fender american deluxe stratocaster (με bare knuckle pu's) - Rockinger Telecaster Κάτω σειρά απο αριστερά: Duesenberg Starplayer Mike Campbell - Peavey T60 (1979) - Gibson Sg (1971) 8) :P
nexarulhu Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Πάνω σειρά απο αριστερά: Nik Huber bolt-on custom - Fender american deluxe stratocaster (με bare knuckle pu's) - Rockinger Telecaster Κάτω σειρά απο αριστερά: Duesenberg Starplayer Mike Campbell - Peavey T60 (1979) - Gibson Sg (1971) 8) :P πρωσοπικα μου αρεσουν μονο οι τρεις πανω,εμφανησιακα τουλαχιστον !!! ;) EXPECT THE UNEXPECTED...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση