kotipelto1821 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ GUITAR RIG ,ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΣΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΗΧΟ ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΑΩ ΝΟΤΑ ,ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΤΟ NUENDO ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΟ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ( ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ) ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Δοκίμασε αν έχεις επιλεγμένη τη σωστή πηγή ήχου Left (L) και Right ® πάνω-πάνω στο Guitar Rig . When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
kotipelto1821 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ GUITAR RIG ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕΣΩ ΤΟ NUENDO ΕΝΩ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΑΡΟ ΗΧΟ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ) ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΤΟ DISTORTION ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Γράφε με μικρά. Κανόνας του φόρουμ Τι εννοείς μόνο το distortion; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Άνοιξε το μόνιτορ (μεγαφωνάκι) στο track που γράφεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση