pkanello Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2010 Αν θέλετε ακούστε ένα κομματάκι που συνέθεσα και πείτε μου τη γνώμη σας είτε είναι καλή είτε κακή ;) Ευχαριστώ ;D
mariossen Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2010 Ωραίο,ταξιδιάρικο και εξωγήινο!!! ;DΤου λείπει λίγο μπασάκι μου φαίνεται...τσέκαρε το!Η μπότα μόνη της δε φτάνει!
stavros_d80 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 στο Detroit μεγάλωσες ρε φίλε?...πολύ industrial το θέμα... εκτός την έλλειψη μπασσογραμμής καλό θα ήταν να άλλαζε και καμιά συγχορδία μέσα, ένα progression κάτι τις με κανα sus4 και να μην είναι ένα μόνιμο Cm με arpeggiator και επαναλαμβανόμενα εφφέ από πάνω. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
pkanello Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας.Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν αρκετά στοιχεία λόγω και έλλειψης μουσικών γνώσεων.Ωστόσο πιστεύω ότι το επόμενο που θα ακούσετε ένα σκαλάκι καλύτερο. Φίλε Σταύρο , δε μεγάλωσα στο detroit :D. Απλά το κάθε μυαλό λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο που το κάνει να θεωρεί "σωστές" διαφορετικές μελωδίες από ένα άλλο.Πιθανόν μια μέρα να πουλήσω μουσική σε κάποια επιχείρηση για να δουλεύουν οι εργαζόμενοι πιο αποδοτικά , αν και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου :P , Ευχαριστώ που ανέφερες το sus4 καθώς δε το γνώριζα και πιθανότατα θα με βοηθήσει.Η αλήθεια είναι ότι δε χρησιμοποίησα arpeggiator :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση