Gianniss Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Καλησπερα σε ολους. Αυτη ειναι μια παλια ιδεα που ειπα να δοκιμασω τωρα να την γραψω. Η δουλεια εγινε προχειρα, πρεπει να ομολογησω, στο σπιτι μου. Το αποτελεσμα με προβληματιζει πολυ κυριως οσον αφορα τη μιξη και ειδικα τις σταθμες των καναλιων. Εχει πολυ δουλεια ακομα και ελπιζω καποια στιγμη ''να το βρω'' τοσο για τη μιξη, οσο και για το παικτικο θεμα. Το κομματι ειναι του στυλ του επαναλαμβανομενου μοτιβου με αυτοσχεδιασμο. Το ονομασα oxygen...δεν ξερω γιατι :P Καλη ακροαση, περιμενω ολες τις γνωμες-αποψεις, θετικες-αρνητικες και συγνωμη αν σας κουρασει το μονοτονο στυλ του. Oxygen.mp3
tanS Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Εμένα δεν με πειράζει το μονότονο στύλ , Μπράβοοοο ! ! τζαζζ-ίζει πολύ και μου αρέσει. =] good Work
Gianniss Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2010 Εμένα δεν με πειράζει το μονότονο στύλ , Μπράβοοοο ! ! τζαζζ-ίζει πολύ και μου αρέσει. =] good Work Ευχαριστω πολυ man! Θελει σιγουρα φτιαξιμο αλλα το οτι σου αρεσε ειναι ενθαρυντικο! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση