alexi Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Εαν ειχα πολλα λεφτα και δεν ηξερα τι θελω...και ηξερα μονο μαρκες...και ηθελα low-watt "hight" gain... mesa transatlantic.... πιο κυριλέ μάλλον δεν γίνεται...σε κατηγορίες tiny terror...rebel...nighttrain...jet city...krank...bugera v55... αποψη μου... :) www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff
iliasaek Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 αν και off topic(μιας και μιλαμε για low wattage),θα προτεινα κατι τετοιο!(οταν κυκλοφορησει..) απο το video δειχνει να παιζει ομορφα και σε χαμηλες εντασεις! καλες αγορες!!
Acanthor Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Το attenuator δεν το γλυτώνεις σε κάθε περίπτωση, αφού θες "τσιτωμένο" τελικό. Απέφυγε τους ENGL που ενώ είναι πολύ ποιοτικοί, απλά δε σου κάνουν αφού τους άκουσες. (Θα συμφωνήσω με το χαρακτηρισμό, ψυχροί, "σκληροί" κλπ). Μια βόλτα από τον Κουρμπή που έχει κάποιους boutique ως συνήθως ίσως σου δώσει τη λύση. Επίσης ένα τηλέφωνο στο Σταύρο Ντούκα στα Γιάννενα (www.gutars.gr) που έχει και συνεργάτες στην Αθήνα και φέρνει τους KOCH για να σου δώσει και μία γνώμη επιπλέον θα βοηθούσε. ..there's too much panic in this town...
backys Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Ριξε ενα αυτι ;D http://www.premierguitar.com/Magazine/Issue/2010/Dec/The_Monsters_of_High_Gain.aspx
rocka cola Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 λοιπον επειδη εχει γινει ενα σχετικο χαος θα δοσω κι εγω απαντηση σε 2 μερη. 1)Low watt amp head ι)ο γνωστος orange tiny terror(δες και dual terror για πιο πολυ γκαζι) ιι)blackstar ht5 iii) krank rev jr 20watt iv)mesa boogie 5:25 head 2)hi watt amp head i)jvm205 h(ειναι μαρσαλ εχει και γκαζι παιζει και τα παντα) ιι)peavey 6505 iii)orange thunder 30 περα απο τον peavey οτι αλλο ανεφερα δεν ξεπερνα τα 30 watt εκτως απο τον jvm που ειναι 50 αλλα παιζει ωραια και σε χαμηλες εντασεις και απο τιμη δεν χεπερνανε τα 1500. check them out.
aris 17561 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Ρόκα ρολά ο 5:25 πόσο γκειν έχει ; επιπέδου ρεκτο η λιγότερο. Α και για τον κρανκ έχεις κανένα λινκ για αγορά ; είναι ενδιαφέρουσες οι περιπτώσεις που παρέθεσες αλλά αυτούς τους 2 δεν τους εχω βρει για δοκιμή ! Πάντως ούτε ο koch ούτε ο τρανςατλάντικ είναι για μέταλ που προαναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες. http://www.youtube.com/user/aris17561
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Να καταλάβω κάτι... μιλάμε για την χαοτική, άπειρη σε πλήθος επιλογών και ηχοχρώματος αγορά των μεγάλων high gain ενισχυτών ή την όντως σχετικά περιορισμένη των μικρών, όπως λέει και ο τίτλος του θρεντ? Ψάξε λίγο για τον 5:25, έχει συζητηθεί (όπως και όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι). Όσο για το Krankάκι, το έχω δει - πριν από αρκετό καιρό όμως - στη βιτρίνα του Guitar Store στα Εξάρχεια. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
rocka cola Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 κοιτα...κατα την αποψη μου ολοι οι ενισχυτες κανουν για μεταλ.Ιδικα ο twin reverb αλλα εγω γουσταρω γκαζι απο πεταλακια... Και ο 5:25 και ο revo jr εχουν τονους gain αλλα σαν χροια μαλλον θα προτιμησεις τον revo...o express ειναι πιο....mesa boogie.Δεν παιζει σαν τον triple rectifier γιατι δεν ειναι 153597625 watt oυτε εχει τοσες πολλες λαμπες για preamp και rectifier αλλα την δουλεια την κανει.Ιδικα σε μια καμπινα με 4χ12 75ρια νομιζω θα ναι αψογος για ουγκα μπουγκα.
rocka cola Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 με μια απλη αναζητηση στο google βρηκα αυτο http://www.music123.com/Guitars/Guitar-Amplifiers--Effects/Guitar-Amplifiers/Guitar-Amp-Stacks/-Krank-Rev-Jr-Standard-Half-Stack-Blk-Blk.site7prod501204.product και αν θυμαμαι καλα πρεπει και γω να τον εχω δει στο guitar store οπως ειπε και ο bloody. Παντως τον 5:25 τον εχει σιγουρα εκει για να τον δεις τουλαχιστον το combo για να παρεις μια ιδεα.
aris 17561 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Οκ θενκ γιου. αεναο ερώτημα. Ποιος παίζει καλύτερα ο μικρός τσιτωμενοσ , η ο μεγάλος , και , καταδικασμένος να παίζει στο 1 ; http://www.youtube.com/user/aris17561
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση