gdevelek Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Low watt ζηταει... Προτεινετε κεφαλια 50 και 60 βαττ... Aτοπο... ναι αλλά για το Koch των 20 βατ αναρωτήθηκε "θα με καλύψει σε γκάζι;"
chris gti Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Παιδια, ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας! Τα ΕΝGL τα ακουσα, πολυ γκαζι δε λεω, αλλα λιγο ψυχρο-στεγνο-κρυο για τα γουστα μου....Βασικα με λιγο delay καi reverb ισως ζεστανει λιγο... Μηπως-λεω-μηπως να περιμενω για Bugera trirec?? Γουσταρω πολυ που ριθμιζεις τα watt μονος σου απο 0-100 σαν master volume...γιατι δεν το κανουν και οι αλλοι (Framus-H&K-Bogner etc) να τελειωναμε ????
chris gti Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Πολυ ζορικο ακουγεται το θεμα.....!! Μηπως εχουμε ιδεα απο τιμη-specs?? THX
ffmakis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 http://www.customaudioelectronics.com/products?view=product&prod_id=prod16 Eίναι Ακριβός δεν είναι Bugera ;D
chris gti Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Αουτς!!!!! Τσουζει λιγο!! Αλλα μαλλον οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη (πλην εξαιρεσεων)...τον εχεις ακουσει???? me likes :P Τον Bugera δεν τον εφερα ως παραδειγμα προς συγκριση...προς Θεου!! απλα μου αρεσε το συστημα με το wattage κατα βουλησην...!
wargasm Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Τον bugera τον χαλβαδιαζω και εγω... Και πρεπει να ειναι και πολυ ευελικτος στον ηχο του... Αλλα δεν τον εχω ακουσει καν...
ffmakis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Αουτς!!!!! Τσουζει λιγο!! Αλλα μαλλον οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη (πλην εξαιρεσεων)...τον εχεις ακουσει???? me likes :P Τον Bugera δεν τον εφερα ως παραδειγμα προς συγκριση...προς Θεου!! απλα μου αρεσε το συστημα με το wattage κατα βουλησην...! Οτι και να σου πω εγώ,εσύ θα πρέπει να πας να τον ακούσεις. Ισως να το έχει ο Kουρμπής. Ψάξτο καλά. Θα χρειαστείς και κάποιο attenuator,για να ρίξεις την ένταση απαραίτητο για χρήση σε διαμέρισμα.
chris gti Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 κανεις δεν τον εχει ακουσει ακομα....θα κανουμε λιγο υπομονη (??) για reviews και βλεπουμε....επαναλαμβανω : μου αρεσει ΠΟΛΥ το συστημα που βαζεις εσυ τα watt του ενισχυτη οπως νομιζεις...για εμενα τουλαχιστον ειναι seller point...
IraklisZS Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 έτσι για να ρίξοΩ (edit: μου ξέφυγε) λίγο λάδι στη φωτιά να αναφέρω έναν που χαλβάδιαζα πολύ καιρό στο ιντερνετ http://www.egnateramps.com/Products/Rebel/Rebel30Head.html υπάρχει και ο 20άρης επίσης φυσικά δεν τον έχω ακούσει απο κοντά ούτε τον έχω παίξει γιαυτό δε λέω πως τον προτείνω, απλά τον αναφέρω. Τα κλιπς και τα βιντεάκια στο γιουτιουμπ πάντως δείχνουν οτι έχει πολύ ωραία χροια ντιστορσιον και έχει και ωραία καλούδια, διαβασε τα σπεκς να δεις καλή τύχη στην αναζήτηση! ;) a classic player now...
chris gti Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 thx φιλος, θα τσεκαριστει παραυτα... ΕΣΥ τον εχεις ακουσει/παιξει? εντελως ενημερωτικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση