zappateros Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Καλημέρα ! ! ! . . . Βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα, βοήθεια ! ! ! . . .
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Προσωπικα θα επαιρνα χαλαρα την Special μια και ειναι κλασσικη vintage tele με τη σωστη γεφυρα & καλυτερους μαγνητες απο την Std ,και οι δυο κιθαρες εχουν σχεδον τα ιδια μπρατσα (μοντερνα & λεπτα) ,η μονη ουσιαστικη διαφορα τους ειναι η γεφυρα,τα κλειδια (Schaller στην STD & Ping στην Special) και οι μαγνητες (και το γεγονος οτι η STD εχει και χλιδατη βαλιτσα) Πηγαινε να τις δοκιμασεις πλαϊ-πλαϊ ομως μια και μονο εσυ μπορεις να αποφασισεις. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
elio55 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Δυστυχως δεν εχω παιξει με την στανταρ.....οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω 100%. Επειδη ομως εχω την αμερικαν σπεσιαλ θα σου πω πως προκειται για εξαιρετικη τελε (για τα χρηματα της παντα- εγω την αγορασα 850) Το μπρατσο με σατιν τελειωμα εξαιρετικα smooth. Πολυ μα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. 3 κομματια σωμα το οποιο ειναι αρκετα εως πολυ ελαφρυ θα ελεγα. Οι μαγνητες ειναι επισης καλη επιλογη. Διοτι μπορεις να πιασεις αρκετους ηχους....Ο πισω εχει πολυ τσαμπουκα με γκαζια! Η ενδιαμεση θεση αδειαζει πολυ ομορφα, και ο μπροστα ειναι πολυ γλυκος αλλα με ωραια παρουσια. Τα κλειδια ακουνε ομορφα, γεφυρα οκ, ταστα αψογα. Αν θες κατι βινταζ κοιτα για μπαχα παντως. καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση