ohhai Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Όχι ότι έχω τις εμπειρίες απο κλαβινόβες, ηλεκτρικά πιάνα κλπ, πάντως εγώ χρησιμοποιώ ένα stage piano(Roland-RD300sx) που έχει πιστή αναπαράσταση ήχου πιάνου και γενικά πολύ καλούς ήχους,88άρι με βαρυκεντρισμένα πλήκτρα. Με 2500 που θές να δώσεις maximum παίρνεις ότι καλύτερο σε stage piano (το πιο ακριβό νομίζω κάνει 1800€). Κοίταξε το αν θες. http://yfrog.com/1nflashtk2j
grego1 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη. Άλλωστε έχω σκοπό να δοκιμάσω κάθε είδος πριν καταλήξω..
Akiss Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Φίλε οι επιλογές σου είναι δυο και με την σειρά που θα στις πω. 1) kurzweil pc3x kai 2) yamaha s90xs. Και τα δυο θα πρέπει να τα ακούσεις ΕΣΥ ο ίδιος. Εγώ προσωπικά έχω το kurzweil kai den to allazo me τίποτα, αλλά την απόφαση θα την πάρεις ΕΣΥ. ΕλπίΖω να βοηθησα έστω και Λίγο. Akiss
blacknwhite Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 βασικα οι επιλογες σου (επειδη ασχολεισαι με κλασσικο πιανο απ οτι καταλαβα) ειναι να μεινεις στο πιανο που εχεις αλλιως clavinova!ας τα τα stage κ τα rack!δεν μπορουν να συγκριθουν!με πιανο ασχολουμαι κι εγω με την διαφορα οτι δινω για πτυχιο τζαζ πιανου κι εχω παιξει κ σε κανονικο πιανο κ σε Clavinova..εννοειτε να μην τα υποτιμας τα Clavinova...ισως δεν εχεις ψαξει καλα πανω σ αυτα!Try it! ;) κ καλη επιτυχια με το πτυχιο! :)
grego1 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Αρχές του επόμενου μήνα θα έρθω Αθήνα και έχω σκοπό να κοιτάξω όλα αυτά που μου προτείνατε καθώς επίσης και ότι άλλο υπάρχει διαθέσιμο για δοκιμή εκεί που θα πάω και βλέπουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση