bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Βέβαια, λόγω GASίτιδας, δεν αποκλείεται να τη σφάξω εντός μηνός. Εγώ στη θέση σου πάντως θα την πούλαγα... αν την βάψεις την παντρεύεσαι. Kαι αν είσαι GASάκιας θα πονέσει :-\
kleinmeiner Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Εγώ στη θέση σου πάντως θα την πούλαγα... αν την βάψεις την παντρεύεσαι. Μη βάζεις φυτίλια στην υφέρπουσα GASίτιδά μου!!! ;D Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Μη βάζεις φυτίλια στην υφέρπουσα GASίτιδά μου!!! ;D Εμένα μου αρέσει ο ήχος της Luke (στην Kramer μου έχω ακριβώς το ίδιο σετ μαγνητών)... με το μπράτσο έχω μερικές αμφιβολίες. Αν σε βολεύει η κιθάρα, σκέψου και το ενδεχόμενο ανταλλαγής με... άλλη Luke! Μπες στο φόρουμ της EBMM και βάλε μια αγγελία (για Ευρώπη), ποτέ δεν ξέρεις τι δεν... αρέσει στον άλλο και θέλει να το ανταλλάξει! (καλή ώρα...) ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
kleinmeiner Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2010 Μη μου βάζεις ιδέεεες... ;D Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
phanzz Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 O Kωστας ο Γιαπιτζογλου δεν βαφει.Χρησιμοποιει finishing oils για οργανικη αισθηση.Οταν εχει βαψιμο τα στελνει εκτος(με εξαιρετικα αποτελεσματα).Εχω μιλησει μαζι του. Νομιζω οτι υπαρχουν καποιοι εντος forum που το κανουν. Τσεκαρε δουλειες τους απο κοντα. Η βαφη και το φινιρισμα ειναι επιστημη απο μονη της και δεν την κανουν ολοι οι τεχνικοι-οργανοποιοι.
kleinmeiner Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Νομιζω οτι υπαρχουν καποιοι εντος forum που το κανουν. Τσεκαρε δουλειες τους απο κοντα. Ποιοί όμως; ??? Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Για βαψιμο εχω ακουσει τα καλυτερα για τον Joker (Οχι αυτον που κυνηγαει ο batman) http://www.jokerguitars.gr/about.html
jesu Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Παιδια δηλαδη αν πασ ενααβαφο σωμα κιθαρς σε εναν μαστορα που φτιαχνει εππλα(!!!) δεν μπορει να το βαψει??? ;D
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Mπορει, εγω δεν θα το εμπιστευομουν βεβαια.
marathon Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Παιδια δηλαδη αν πασ ενααβαφο σωμα κιθαρς σε εναν μαστορα που φτιαχνει εππλα(!!!) δεν μπορει να το βαψει??? ;D Εάν το θελεις να βάζεις το ποτήρι του καφέ σου επάνω, ναι μπορεί να το κάνει...Εάν το θέλεις σαν μουσικό όργανο, ξανασκέψου το Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση