Hysplex Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 +1 για την αρίθμηση των σελίδων . Τουλάχιστον στο iPad δεν φαίνονται καθολου οι αριθμοί.
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Όντως ισχύει αυτό με τον αριθμό των σελίδων. Εμένα μου δείχνει τον αριθμό μόλις περνάω το ποντίκι από επάνω.
george956 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Ο Νασος εχει δικιο για τα fonts. Η αριθμηση των σελιδων στις αγγελιες δεν φαινεται καθολου. Ισα που φαινεται το "1" και μετα πρεπει να το πετυχεις κατα τυχη με το ποντικι για να πας στη δευτερη σελιδα. Και εγω μαλιστα ειμαι με laptop, οχι ipad ++++ Μπηκα πριν λιγο και νομισα οτι υπαρχουν μονο δεκα αγγελιες σε καθε κατηγορια. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please
nickpulse Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Μια χαρά ήταν πριν, τι τις θέλατε τις αλλαγές, τώρα τα πάντα είναι δυσδιάκριτα και λιγότερο λειτουργικά απο πριν..
TamTam Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Να θέδω κι εγώ κάποια θέματακια... Αρίθμηση σελίδων αχνή. Πρόσβαση απευθείας σε υποκατηγορία (π.χ. από τον κιθαριστικό εξοπλισμό, θέλω να δω μόνο τα εφέ) Κάπου να φαίνονται ευδιάκριτα τα: -κατηγορίες αγγελιών -επιλογές λογαριασμού μας (μηνυματα, hotlist) -Αλλαγή σελίδων Επίσης: η μια "στήλη" κειμένου στις αγγελίες - με το κείμενο να πηγαίνει από τη μια άκρη της οθόνης στην άλλη, είναι εντελώς μη λειτουργικό για ανάγνωση. Νομ΄ζι ωότι όπως ήταν πριν (όπως είναι ακόμη το φόρουμ , όπου αυτά πυο γράφουμε είναι σε μικρότερο πλάτος) πως είναι πολυ΄πιο "διαβαστερά" από το κείμενο - μακαρόνι. Τα unfold μενού (γενικά) στις επιλογές είναι μπελάς νόμιζω. Ειδικά με γραμματάκια τόσο αχνά :)
karozas76 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Μια χαρά ήταν πριν, τι τις θέλατε τις αλλαγές, τώρα τα πάντα είναι δυσδιάκριτα και λιγότερο λειτουργικά απο πριν.. συμφωνω απολυτα
Sn00pi Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 ρε παιδες μια χαρα ηταν το site γιατι το χαλασατε και το κανατε ετσι? αναγκαστηκα να μπω στο φορουμ να ψαξω για να βρω που ειναι οι νεες αγγελιες και το βρηκα κατα τυχη καλα που το εγραφε καποιος.κριμα γιατι πριν το site ηταν πολυ πιο ευκολο.βαλτε καπου κουμπι για να σε πηγαινει στισ νεες αγγελιες αν ειναι ευκολο ευχαριστω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις