Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Administrator
Δημοσιευμένο

Παιδιά λίγη υπομονή. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι αγγελίες προληπτικές.

Το δουλεύουμε το θέμα, είναι προσωρινά προβλήματα και θα διορθωθούν όλα σύντομα.

Live and let Live.

• Απαντήσεις 556
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Δε ξέρω τι κάνετε αλλά συνεχίστε έτσι, η νέα εμφάνιση αν και δε τελείωσε είναι φοβερή! Φαίνεται ο Ερμής σιάνει σιγά-σιγά, γίνεται επίδρομος :P, να μη λέμε μόνο τα στραβά...

• Administrator
Δημοσιευμένο

Δε ξέρω τι κάνετε αλλά συνεχίστε έτσι, η νέα εμφάνιση αν και δε τελείωσε είναι φοβερή! Φαίνεται ο Ερμής σιάνει σιγά-σιγά, γίνεται επίδρομος :P, να μη λέμε μόνο τα στραβά...

Αυτό μου ήρθε απότομο... με το μαλακό παρακαλώ. Παίρνω δύναμη! ;D

Live and let Live.

Δημοσιευμένο

Αυτό μου ήρθε απότομο... με το μαλακό παρακαλώ. Παίρνω δύναμη! ;D

εμφανίζει ένα καινούργιο layout, όμοιο με εκείνο, που σου είχαμε αναφέρει, όταν μας έστελνε το smart.noiz emails για ληγμένες αγγελίες.

Δεν είναι δική σου επιλογή, αυτή η αλλαγή στην εμφάνιση, δηλαδή?  ???

• Administrator
Δημοσιευμένο

εμφανίζει ένα καινούργιο layout, όμοιο με εκείνο, που σου είχαμε αναφέρει, όταν μας έστελνε το smart.noiz emails για ληγμένες αγγελίες.

Δεν είναι δική σου επιλογή, αυτή η αλλαγή στην εμφάνιση, δηλαδή?  ???

Η παρότρυνση μου ήρθε απρόσμενα φίλε mustafank. Δεν συνηθίζεται στα μέρη μας. ;)

Live and let Live.

Δημοσιευμένο

Να κάνω και μια πρόταση, αφού συνδεθούμε, θα μπορούσε να μας πηγαίνει στην αγγελία ή εκεί που ήμασταν πριν; Να μην ψάχνουμε την αγγελία για την οποία συνδεθήκαμε (μπορώ να πατήσω το "πίσω" δύο φορές στον περιηγητή αλλά πιο απλό να πηγαίνει αυτόματα).

• Administrator
Δημοσιευμένο

Να κάνω και μια πρόταση, αφού συνδεθούμε, θα μπορούσε να μας πηγαίνει στην αγγελία ή εκεί που ήμασταν πριν; Να μην ψάχνουμε την αγγελία για την οποία συνδεθήκαμε (μπορώ να πατήσω το "πίσω" δύο φορές στον περιηγητή αλλά πιο απλό να πηγαίνει αυτόματα).

Αυτό έγινε ήδη. ;)

θα γράψω αναλυτικά σε νέο θέμα όλες τις αλλαγές που έχουν προκύψει όταν έρθει η ώρα.

Live and let Live.

Δημοσιευμένο

Σε συγκεκριμένη κατηγορία αγγελιών, κάνω μια αναζήτηση με βάση τιμή και περιοχή.

Μετά προσθέτω και "λέξη -  κλειδί".

Μετά αφαιρώ τη λέξη-κλειδι ως κριτήριο, πατώντας το Χ.

Περιμένω να επιστρέψω στην αρχική μου αναζήτηση (με τιμή και περιοχή)

Αντί γι' αυτό, όλα μου τα κριτήρια καταργούνται (δηλαδή η κατηγορία, η τιμή και η περιοχή), και επιστρέφω στην κεντρική σελίδα αγγελιών, γίνεται δηλαδή ένα συνολικό reset.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...