Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 OP Administrator Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Παιδιά λίγη υπομονή. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι αγγελίες προληπτικές. Το δουλεύουμε το θέμα, είναι προσωρινά προβλήματα και θα διορθωθούν όλα σύντομα. Live and let Live.
degdekis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 μάλλον γιατί δεν ανοίγουν και οι φωτογραφίες των αγγελιών..... ;D www.thedamnationproject.com
marioG542 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Και η επιλογη "ΝΕΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ"!!! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471
Stoyo Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δε ξέρω τι κάνετε αλλά συνεχίστε έτσι, η νέα εμφάνιση αν και δε τελείωσε είναι φοβερή! Φαίνεται ο Ερμής σιάνει σιγά-σιγά, γίνεται επίδρομος :P, να μη λέμε μόνο τα στραβά...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 OP Administrator Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δε ξέρω τι κάνετε αλλά συνεχίστε έτσι, η νέα εμφάνιση αν και δε τελείωσε είναι φοβερή! Φαίνεται ο Ερμής σιάνει σιγά-σιγά, γίνεται επίδρομος :P, να μη λέμε μόνο τα στραβά... Αυτό μου ήρθε απότομο... με το μαλακό παρακαλώ. Παίρνω δύναμη! ;D Live and let Live.
mustafank Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Αυτό μου ήρθε απότομο... με το μαλακό παρακαλώ. Παίρνω δύναμη! ;D εμφανίζει ένα καινούργιο layout, όμοιο με εκείνο, που σου είχαμε αναφέρει, όταν μας έστελνε το smart.noiz emails για ληγμένες αγγελίες. Δεν είναι δική σου επιλογή, αυτή η αλλαγή στην εμφάνιση, δηλαδή? ??? https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 OP Administrator Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 εμφανίζει ένα καινούργιο layout, όμοιο με εκείνο, που σου είχαμε αναφέρει, όταν μας έστελνε το smart.noiz emails για ληγμένες αγγελίες. Δεν είναι δική σου επιλογή, αυτή η αλλαγή στην εμφάνιση, δηλαδή? ??? Η παρότρυνση μου ήρθε απρόσμενα φίλε mustafank. Δεν συνηθίζεται στα μέρη μας. ;) Live and let Live.
Stoyo Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Να κάνω και μια πρόταση, αφού συνδεθούμε, θα μπορούσε να μας πηγαίνει στην αγγελία ή εκεί που ήμασταν πριν; Να μην ψάχνουμε την αγγελία για την οποία συνδεθήκαμε (μπορώ να πατήσω το "πίσω" δύο φορές στον περιηγητή αλλά πιο απλό να πηγαίνει αυτόματα).
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 OP Administrator Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Να κάνω και μια πρόταση, αφού συνδεθούμε, θα μπορούσε να μας πηγαίνει στην αγγελία ή εκεί που ήμασταν πριν; Να μην ψάχνουμε την αγγελία για την οποία συνδεθήκαμε (μπορώ να πατήσω το "πίσω" δύο φορές στον περιηγητή αλλά πιο απλό να πηγαίνει αυτόματα). Αυτό έγινε ήδη. ;) θα γράψω αναλυτικά σε νέο θέμα όλες τις αλλαγές που έχουν προκύψει όταν έρθει η ώρα. Live and let Live.
gdevelek Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Σε συγκεκριμένη κατηγορία αγγελιών, κάνω μια αναζήτηση με βάση τιμή και περιοχή. Μετά προσθέτω και "λέξη - κλειδί". Μετά αφαιρώ τη λέξη-κλειδι ως κριτήριο, πατώντας το Χ. Περιμένω να επιστρέψω στην αρχική μου αναζήτηση (με τιμή και περιοχή) Αντί γι' αυτό, όλα μου τα κριτήρια καταργούνται (δηλαδή η κατηγορία, η τιμή και η περιοχή), και επιστρέφω στην κεντρική σελίδα αγγελιών, γίνεται δηλαδή ένα συνολικό reset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις