corsa2 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παίδες! Συγχωράτε με εαν έχει απαντηθεί η ερώτηση που θα κάνω αλλά: Όταν προσπαθώ να διαλέξω πακέτο για την αγγελία μου , μου βγάζει αυτόματα FREE και δεν υπάρχει επιλογή για SILVER - GOLD κτλ. όπως υπήρχε πρότινος! Προσπάθησα στο chrome, στον IE αλλά τίποτα!! Υπόψιν δεν έχω adblock. Γιατί έτσι?? ???
Satanas Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Να ρωτησω γιατι στις Αγγελίες δεν υπάρχει πια η επιλογή να ανεβάσουμε άλλες φωτό ή να επεξεργαστούμε τις ήδη υπάρχουσες??? Δεν άλλαξα κάτι...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 OP Administrator Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2015 Και τα 2 θέματα ανήκουν σε μικρά προβλήματα που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το συντομότερο. Την κατανόηση σας παρακαλώ. Live and let Live.
theoctapus Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Μετά απ' τις αλλαγές που έγιναν στο σύστημα έχει μειωθεί το πλήθος των σελίδων στο section "Νέες Αγγελίες" με αποτέλεσμα να μην είναι προσβάσιμες αγγελίες παλαιότερες των, χοντρικά, τριών ημερών. Μπορείς βέβαια να τις δείς στα επιμέρους sections αλλά, προσωπικά τουλάχιστον, με βολεύει η σελίδα "Νέες Αγγελίες". Είναι εύκολο να αυξηθεί το πλήθος των σελίδων; Είναι κάτι που θα βόλευε και τους υπόλοιπους ή είμαι εγώ ο περίεργος; :) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Satanas Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Και τα 2 θέματα ανήκουν σε μικρά προβλήματα που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το συντομότερο. Την κατανόηση σας παρακαλώ. Ακόμα τίποτα πάντως....
Satanas Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Τι έπαθε πάλι το σύστημα των Αγγελιών και δεν αναγνωρίζει password??
foxxx Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Τι έπαθε πάλι το σύστημα των Αγγελιών και δεν αναγνωρίζει password?? Γίνετε συντήρηση μετά της 15:00 λένε θα είναι ok
Satanas Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Γίνετε συντήρηση μετά της 15:00 λένε θα είναι ok Thank you
Stoyo Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Δεν εμφανίζεται η μπάρα αναζήτησης και το drop down menu
gpiad Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 επισης δεν εμφανιζεται και το κουμπι για να κανεις upload φωτογραφιες στην αγγελια που καταχωρεις στην αρχη,πρεπει να την καταχωρησεις πρωτα και να κανεις upload διαλεγωντας επεξεργασια φωτογραφιων της συγκεκριμενης αγγελιας μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις