fusionakis Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2015 Δεν αφορά τη σελίδα. Είναι τοπικό πρόβλημα δικό σου. Πιθανόν να έκανες κάποια αλλαγή στον browser. Μηπως εβαλες ad block? Ναι, έχω ad block εδώ και 1-2 χρόνια, αλλά τώρα προέκυψε σαν πρόβλημα. Θα τσεκάρω να δω, θενξ για τη βοήθεια.
marioG542 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Ενα πιθανο λαθος!!! Οταν παταω "ΝΕΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ" μου βγαζει συνεχεια την ιδια σελιδα!!! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 OP Administrator Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Ναι, έχω ad block εδώ και 1-2 χρόνια, αλλά τώρα προέκυψε σαν πρόβλημα. Θα τσεκάρω να δω, θενξ για τη βοήθεια. Κρίμα που δεν είναι αμφίπλευρη... :( Ενα πιθανο λαθος!!! Οταν παταω "ΝΕΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ" μου βγαζει συνεχεια την ιδια σελιδα!!! Διορθώθηκε, όπως και πολλά αλλα μικροθεματάκια που προέκυψαν απο την χτεσινή αναβάθμιση. Περισσότερα σύντομα. Live and let Live.
georgekz750 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Εδω και λιγες ωρες δεν μπορω να δω τη mobile version των αγγελιων απ το κινητο,και στη full εκδοση βλεπω μονο πινακα χωρις να εχω επιλογη για λιστα. Καπως αβολη παντως η full εκδοση στο κινητο,η mobile βολευει σαφως περισσοτερο.
ipbass Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 εγώ εδώ και λίγες μέρες δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στα ελληνικά. σα να την κάνει αυτόματα greeklish
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 OP Administrator Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Εδω και λιγες ωρες δεν μπορω να δω τη mobile version των αγγελιων απ το κινητο,και στη full εκδοση βλεπω μονο πινακα χωρις να εχω επιλογη για λιστα. Καπως αβολη παντως η full εκδοση στο κινητο,η mobile βολευει σαφως περισσοτερο. Browser και λειτουργικό σύστημα; εγώ εδώ και λίγες μέρες δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στα ελληνικά. σα να την κάνει αυτόματα greeklish Στο forum θα αναφέρεσαι φίλε μου. Το θέμα αφορά το smart noiz. Live and let Live.
georgekz750 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Browser και λειτουργικό σύστημα; chrome και android 4.4.4
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 OP Administrator Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 chrome και android 4.4.4 Πρέπει να αφορά την επιλογή στο κινητό σου. Ισως χρειάζεται καθάρισμα η cache στο browser. στο smart.noiz αναφέρομαι κι εγώ Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Θα το κοιτάξουμε. Live and let Live.
georgekz750 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 . Ισως χρειάζεται καθάρισμα η cache στο browser. Σωστος. Thank you
Προτεινόμενες αναρτήσεις