AUDIOPHONIC Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Και οι απατεωνες εχουν mail's ρε παιδες, απλα ας ειμαστε αρκετα πιο πολυ προσεκτικοι... Καλες γιορτες σε ολους* ;) we speak alien
karhariasgr Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 μια απορία σε πολλές αγγελίες μου λέει ότι είναι λήγουν την τάδε ημερομηνία αλλά επίσης λέει ότι είναι ανενεργές και δε μου τις εμφανίζει μέσα στις κατηγορίες τους. Πατάω εκεί πάνω που λέει "Ανενεργή" αλλά δε γίνεται ενεργή. Τι κάνουμε στις περιπτώσεις αυτές? Η μόνη λύση που βρήκα είναι ή να περιμένω δυο βδομάδες να λήξει η αγγελία και να την κάνω renew ή να την διαγράψω και να την ξαναδημιουργήσω. καμία βοήθεια?
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 τελικά με το γνωστό θέμα, ότι δηλαδή εμφανίζονται κάθε λίγο με καινούρια ημερομηνία οι ίδιες αγγελίες και απαράλλαχτες όμως συνεχώς,τι γίνεται?
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 OP Administrator Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Πατάμε το κουμπάκι που λέει : Προσβλητικό περιεχόμενο? για να ενημερώσουμε την διαχείριση, καθότι είναι τόση μεγάλη η κίνηση που σίγουρα ξεφεύγουν κάποιοι που δεν σέβονται τους κανόνες. Live and let Live.
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Εδώ και 10' μου βγάζει την παρακάτω εικόνα όταν κάνω αναζήτηση σε μία κατηγορία... Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
messalion Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Εδώ και 10' μου βγάζει την παρακάτω εικόνα όταν κάνω αναζήτηση σε μία κατηγορία... και τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαινεις ? ;D και εμενα το ιδιο..... ??? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 OP Administrator Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς δεν μπόρεσα να επαναλάβω το πρόβλημα. Περαστικό ήταν. Live and let Live.
gdevelek Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 και εμενα το ιδιο..... ??? εμένα όχι γράψτε τι ακριβώς ψάχνετε και πού
messalion Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 εμένα όχι γράψτε τι ακριβώς ψάχνετε και πού εγω σε οτι και να εκανα search π.χ."μαγνητης" το εβγαζε Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς δεν μπόρεσα να επαναλάβω το πρόβλημα. Περαστικό ήταν. ισως - εκανα restart και ολα οκ think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
gdevelek Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 εγω σε οτι και να εκανα search π.χ."μαγνητης" το εβγαζεισως - εκανα restart και ολα οκ Το πρόβλημα που είχες δεν είχε καμία σχέση με το δικό σου μηχάνημα, ήταν καθαρά server-side ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις