Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Administrator Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς κάποιοι έκαναν κακή χρήση, σβήνοντας και επαναλαμβάνοντας τις αγγελίες τους σχεδόν κάθε μέρα. Σε περίπτωση διόρθωσης τιμής κλπ υπάρχει η επιλογή της επεξεργασίας στην υπάρχουσα αγγελία. Διαφορετικά αν πουληθεί σημειώνουμε ως Sold. Live and let Live.
krknow Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς κάποιοι έκαναν κακή χρήση, σβήνοντας και επαναλαμβάνοντας τις αγγελίες τους σχεδόν κάθε μέρα. Σε περίπτωση διόρθωσης τιμής κλπ υπάρχει η επιλογή της επεξεργασίας στην υπάρχουσα αγγελία. Διαφορετικά αν πουληθεί σημειώνουμε ως Sold. Αν το μετανιωσουμε και θελουμε να τη σβησουμε? Το λεω γιατι ειχα βαλει αγγελια πριν κατι μερες, μετα το μετανιωσα και με επαιρναν τηλεφωνο και ετρωγαν ακυρο ενω θα μπορουσα να την εχω κανει delete. https://www.facebook.com/Adjusttheband/
airborne Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αν το μετανιωσουμε και θελουμε να τη σβησουμε? Το λεω γιατι ειχα βαλει αγγελια πριν κατι μερες, μετα το μετανιωσα και με επαιρναν τηλεφωνο και ετρωγαν ακυρο ενω θα μπορουσα να την εχω κανει delete. +1
georgekz750 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αν το μετανιωσουμε και θελουμε να τη σβησουμε? Το λεω γιατι ειχα βαλει αγγελια πριν κατι μερες, μετα το μετανιωσα και με επαιρναν τηλεφωνο και ετρωγαν ακυρο ενω θα μπορουσα να την εχω κανει delete. Σημειωσε οτι "ΕΦΥΓΕ" και ολα καλα ;)
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς κάποιοι έκαναν κακή χρήση, σβήνοντας και επαναλαμβάνοντας τις αγγελίες τους σχεδόν κάθε μέρα. Σε περίπτωση διόρθωσης τιμής κλπ υπάρχει η επιλογή της επεξεργασίας στην υπάρχουσα αγγελία. Διαφορετικά αν πουληθεί σημειώνουμε ως Sold. +100000 Πάρα πάρα πολύ σωστή κίνηση να φύγει αυτό το κουμπάκι, εύγε Boss! Σημειωσε οτι "ΕΦΥΓΕ" και ολα καλα ;) Έτσι! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε ένα "δηλαδή πρέπει να σας πληρώσω για να το πάρετε;;;" όπως έκανε κάποιος χθες, και καθάρισες, δεν θα σε ενοχλήσει κανείς... ::)
S9F Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε ένα "δηλαδή πρέπει να σας πληρώσω για να το πάρετε;;;" όπως έκανε κάποιος χθες, και καθάρισες, δεν θα σε ενοχλήσει κανείς... ::) ;D Μπορείς να στείλεις link της συγκεκριμένης αγγελίας? "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Administrator Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Πώς αποσύρω την αγγελία μου; Αν πουληθεί το αντικείμενό σας ή απλώς αποφασίσετε να το αποσύρετε, μπορείτε να διακόψετε την καταχώρησή σας χρησιμοποιώντας τον ενεργό σύνδεσμο της επιλογής «Οι καταχωρήσεις σας» στην ενότητα "Το προφίλ μου". Αφού εντοπίσετε την αγγελία, μπορείτε να τη μαρκάρετε ως Sold (Εφυγε) κάνοντας κλικ στο κουμπί «Σημειώστε ως Sold (Εφυγε)», οπότε και αποκρύπτονται αυτόματα τα στοιχεία επαφής στην αγγελία. Live and let Live.
noe13 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Επισης να πω κατι που γινεται χωρις βεβαια οι μοντς να μπορουν να κανουν κατι (και ειναι λογικο) Βαζει καποιος μια αγγελια π.χ Πωλειται gibson studio και καπακι εμφανιζεται αγγελια 'Ζητηται gibson studio' Slow must go on....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις