Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 556
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Οι Αμερικανοι λενε οτι λειτουργει καλα μην το πειραζειs.Πιστευω οτι το προηγουμενο συστημα ηταν μια χαρα.Τωρα μου φαινεται ψυχρο και απροσωπο.Κριμα.

Δημοσιευμένο

χρησιμοποιω windows internet explorer 8 και δεν μπορω να επισυναψω φωτο.Στο μενου μετα την καταχωριση αγγελιας αν και μου εμφανιζει την επιλογη εκεινη δεν ενεργοποιειται.

www.sonicspace.gr

Δημοσιευμένο

Οι Αμερικανοι λενε οτι λειτουργει καλα μην το πειραζειs.

Oι Αμερικάνοι τα λένε μιά χαρά...άρα για να πειράξουν το παλιό σύστημα οι διευθύνοντες, κάτι δεν πήγαινε καλά!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

προσωπικά θα ήθελα να βγούν οι διευθύνοντες και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους ως προς τις αξιολογήσεις των αγγελιών, για να σταματήσει επιτέλους κάποτε αυτή η τεράστια κουβέντα: θα συνεχιστούν ή να τις ξεχάσουμε; για ένα "ναι" ή ένα "όχι" πρόκειται, δεν απαιτεί δουλειά ή χρόνο

αν δεν κάνω λάθος τέτοια απάντηση δεν έχει δοθεί (αλλιώς δεν θα γίνονταν και τόσες κουβέντες)

προσωπικά δεν κόπτομαι, δύο συναλλαγές έχω όλες κι όλες, κι οι δύο ως αγοραστής, και παρότι ήμουν άψογος (π.χ ουτε ένα ευρώ σκοντο δεν ζήτησα, πήγα, παρέλαβα, πλήρωσα, γειά σας) κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μου βάλει αξιολόγηση

Δημοσιευμένο

Οσο αφορα το θέμα των αξιολογησεων που ανέφερε στο αλλο thread ο Αγγελος δεν θα πω τιποτα παραπανω περα οτι ειμαι ενας ακομα που θεωρει οτι κακως λειπει.Η μονη αξιολογηση-μπουσουλα που εχω πλεον ειναι αν ειναι κανενας γνωστος ποστερ εδω(και εχει το ιδιο nick...).Χυμα στο κυμα λεφτα οπως κανα 1000αρικο για κιθάρα απλα δεν παιζει να δωσω.Ολα τα αλλα καλως εγιναν κατα την γνωμη μου.

never compromise tone for features....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...