georgekz750 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Για να ειμαστε δικαιοι, το υπο πωληση προιον θα κατοχυρωθει σε οποιο μελος εχασε τα περισσοτερα δοντια
dr.peters Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 λυπαμαι φιλος. απο τους κανονισμους προκυπτει οτι αυτος που κανει την αμεση αγορα ειναι και αυτος που δικαιωματικα αγοραζει πρωτος.... λυπαμαι.... νεξτ ταιμ......! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
georgekz750 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Τοτε μετα τις 11 το βραδυ θα πρεπει να αλλαξεις αβαταρ
dr.peters Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Για να ειμαστε δικαιοι, το υπο πωληση προιον θα κατοχυρωθει σε οποιο μελος εχασε τα περισσοτερα δοντια απο οταν ειδε την αγγελια και μετα?η γενικα? γιατι τοτε οι γεροντες του φορουμ εχουν πλεονεκτημα.......! :P πανελιστας και ανταρτομαχητης....
gdevelek Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 καλά καλά, περιμένετε εσείς μέχρι τις 11... εγώ ήδη την κρατάω τη φούσκα... 8) με προσοχή μη σκάσει κιόλας
dr.peters Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 μου αρεσει ο μπιχλας που σχολιασε κατω απο την αγγελια.... 17:49 - 25/05/10 -------------------------------------------------------------------------------- Μου έπεσε ένα δόντι και μόνο που το διάβασα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης....
WilliamSats Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ μορφής Marketing άσχετοι.... Εξελιγμένα πράγματα στο ΝΟΙΖ, τι λες τώρα!!! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
desaviol Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Παντως οσο αφορα την αξιολογηση των συναλλαγων και συναμμα του πωλητη και του αγοραστη θεωρω οτι μπορει να γινει μια ψηφοφορια αν πρεπει να παραμεινει. Επισης η δημοτικοτητα του site σε ενα βαθμο οφειλεται και στο συστημα αγγελιων. Οποτε οποιαδηποτε αλλαγη νομιζω οτι μας αφορα ολους... Πχ εγω παρολο που εχω κανει αγοροπωλησιες μεσω του noiz ποτε δεν εχω ζητησει feedback απο τον αγοραστη. Αυτο το γραφω για μην θεωρηθει οτι εχω υψηλη αξιολογηση και οτι υπαρχει σκοπιμοτητα στα λογια μου. Οποτε προτεινω ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ..
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Τοτε μετα τις 11 το βραδυ θα πρεπει να αλλαξεις αβαταρ toothless bearded hag ? ΑΦΤΟ ΙΝΕ ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Κωστα ε γ ρ α ψ ε ς!!! Ειμαι σιγουρος οτι ο τυπος πουλαει μασελες ! με ενσωματωμενο mp3 player και ακουστικα! www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις