funky_bassman Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Τελικά ρε παιδιά ποιο από τα 2 ισχύει? LA ROJΑ ARMADA
nikos_vafkalima Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 εγω κοιταω κ τα 2 πλεον... :P ...βλεπω ηχους...ακουω χρωματα...
fleamail Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 To 3o το μυστικό! :P http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 To 3o το μυστικό! :P ;D ολα με τον καιρο τους παιδια,ολα θα γινουν.Ξερουν οι δημιουργοι του σαιτ.Καθημερινα ειναι ονλαιν εδω και βλεπουν. Υπομονη..αφου λειτουργουν και τα 2 μην ανησυχειτε. Πουλατε ! www.sonicspace.gr
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 ;D Ξερουν οι δημιουργοι του σαιτ.Καθημερινα ειναι ονλαιν εδω και βλεπουν. .......... Πουλατε ! Και ηκούσθη φωνή Θεού να λέει ΠΟΥΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕ Με έμφαση στα μπάσα παρακαλώ...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
spiros69 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Ο λαός απαιτεί...κλείστε το άλλο λινκ(το new) τωρα.... γνώμη μου απέτυχε.... seven deadly sins..........
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 νομίζω δύο πράγματα έχουν καταστεί σαφή: 1. ο λαός δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί 2. το νέο σάιτ δεν έχει πείσει
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω, τι σας ξυνίζει στο smart? Δεν λειτουργεί σωστά? Δεν είναι όλα μαζεμένα και όμορφα με τις κατηγορίες τους, το νέο σύστημα με τις φωτογραφίες, τα στοιχεία όμορφα στο πλάϊ και τόσα άλλα καλά. Ποιό είναι το πρόβλημα, οτι μπαίνετε σε άλλη σελίδα? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Και ηκούσθη φωνή Θεού να λέει ΠΟΥΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕ Με έμφαση στα μπάσα παρακαλώ...... γιουβ ριτεν !! ;D www.sonicspace.gr
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά μπορεί να γίνει κάτι με τις τιμές των αγγελιών; Έχω δει κιθάρες να πωλούνται 1 ευρώ μόνο και μόνο για να φαίνονται πρώτες όταν κάποιος κάνει κατάταξη σύμφωνα με την τιμή. Γϊνεται να σβήνονται οι αγγελίες αυτές οι οποίες, αν και μπορει να είναι απλώς θέμα βλακείας, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κακόβουλες; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις