zampination Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 ολοι φυσικα κ οχι... αλλα τουλαχιστον να ειναι ευχαριστημενοι ενα μεγαλο ποσοστο ανω του 75% των χρηστων του νοιζ. Μια ψηφοφορια που θα παραθετει αναλυτικα ολα τα πλεονεκτηματα κ τα μειονεκτηματα των νεων αγγελιων μεσω pm σε ολους ωστε να ψηφισουν θα ηταν οτι πιο δημοκρατικο πιστευω.
dr.peters Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 ρε παιδια, ωρες ωρες δεν καταλαβαινω τιποτα! τι δημοκρατικο και ιστοριες για αγριους! γιατι πρεπει να κανει δημοψηφισμα η διοικηση καθε φορα που αποφασιζει να κανει την οποιαδηποτε αλλαγη? σαφως και δεν πρεπει να υπαρχει δυσαρεσκεια, αλλα μπορει να πρεπει να γινουν αλλαγες για δεκαδες λογους που δεν μπορουμε/χρειαζεται/γινεται να τους ξερουμε ολοι. το εχω πει πολλες φορες! δεν εχουμε δικαιωμα να ειμαστε εδω. απλα το επιλεγουμε. πανελιστας και ανταρτομαχητης....
nikos_vafkalima Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 και γιατι σφαζεστε? απλα οι υπευθυνοι της σελιδας ας σβησουν την μια απο τις 2 σελιδες αγγελιων να μην μπλεκομαστε και μετα θα τα βρουμε... δεν ειναι δυσκολο... ...βλεπω ηχους...ακουω χρωματα...
ego Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Εμένα πάντως η γυναίκα μου συνεχίζει να μου αρέσει κι ας περάσανε 15 χρόνια. Γιατί να πάω με άλλη; Κι αν ασκημήνει, λίφτινγκ ρε παιδιά, λίφτινγκ. Κοινώς σινιάρισμα στο interface. Κι όπως πολύ σωστά λέει ο zampination, "πολλοι λιγοι ξερουν για τις νεες αγγελιες κ ουτε προκειται να μαθουν την υπαρξη τους". Φίλος που μπαίνει καθημερινά δεν είχε πάρει χαμπάρι μέχρι και χτες που του το είπα εγώ. Κι άμα ας πούμε λείψεις ταξίδι κι επιστρέψεις σε 2 βδομάδες και ξαφνικά χάσεις την γη από τα πόδια σου πού θα την ξαναβρείς; "Εεεεε, εδώ είχα αφήσει κάτι μηνύματα, κάτι διευθύνσεις. Πού διάολο πήγανε;" ??? >:( >:( Πάνε όλα, χαθήκανε. Δεν με ενοχλεί το interface ούτε το ένα ούτε το άλλο. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω όμως τον λόγο αλλαγής του URL. Ας μας εξηγήσει κάποιος. Πάνε και οι συζητήσεις των forum στο καλό, και είχαν ωραία πράγματα μέσα. Δεν πιστεύω πάντως ότι είναι θέμα δημοκρατίας. Εδώ το 56,65% δεν γουστάρουν πασόκ, τόσο έδειξαν τα τελικά, αλλά.... το 43,35% είναι μεγαλύτερο από το 56,65%. ;D ;D ;D
blue Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 όταν και αν καθιερωθεί το smart, το κουμπάκι "Αγγελίες" θα παραπέμπει εκεί. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
giannis1959 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Ναι αλλά υποτίθεται ότι για να βρίσκεται εκεί το κουμπάκι ΑΓΓΕΛΙΕΣ, πρέπει πρώτα το ΕΚΕΙ να βρίσκεται ΕΚΕΙ. Κι όταν το νόιζ το πρώτο δεν θα υπάρχει στον χάρτη δεν θα υπάρχει και το κουμπάκι. :P :P Ο άλλος όμως ρώτησε: "Γιατί προτιμήθηκε να αλλάξει το URL κι όχι το interface?" Πολύ απλή ερώτηση.
gdevelek Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Ναι αλλά υποτίθεται ότι για να βρίσκεται εκεί το κουμπάκι ΑΓΓΕΛΙΕΣ, πρέπει πρώτα το ΕΚΕΙ να βρίσκεται ΕΚΕΙ. γιατί, τώρα πού βρίσκεται κατά τη γνώμη σου; ??? τι δεν κατάλαβες; όταν αλλάξει οριστικά το θέμα "αγγελίες", πατώντας το σχετικό κουμπάκι θα πηγαίνεις κατευθείαν στο νέο site Ο άλλος όμως ρώτησε: "Γιατί προτιμήθηκε να αλλάξει το URL κι όχι το interface?" Πολύ απλή ερώτηση. άλλαξαν ΚΑΙ τα δύο, πολύ απλή απάντηση ;)
blue Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Πολύ απλή ερώτηση. το υπάρχον σύστημα αγγελιών έχει προβλήματα, για τη μερική επίλυση των οποίων σπαταλώνται εργατοώρες. Απαιτείται λοιπόν ένα διαφορετικό σύστημα, οργανωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις αγοραπωλησίες. Εφόσον το σύστημα εξυπηρετεί το φόρουμ, αλλά όχι τις αγγελίες, κρίνω λογικότατη τη μετακίνηση των αγγελιών σε διαφορετικό χώρο. Εντωμεταξύ ο ένας χώρος λινκάρει στον άλλο, αλλά ταυτόχρονα διαφοροποιεί τα μέλη του φόρουμ από τους θαμώνες των αγγελιών. Επίσης, εγώ απάντησα σε λανθασμένα συμπεράσματα του τύπου : Κ θα αρχισετε μετα να βλεπετε παμπολα θεματα που θα ρωτανε που πηγαν οι αγγελιες του Noiz! Eδω θα μαστε ολοι.. κ αντε πες πως ενημερωνεις τους παντες μεσω pm, ολοι οι περαστικοι παλι δεν θα εχουν ιδεα τι παιχτηκε Κι όπως πολύ σωστά λέει ο zampination, "πολλοι λιγοι ξερουν για τις νεες αγγελιες κ ουτε προκειται να μαθουν την υπαρξη τους". Φίλος που μπαίνει καθημερινά δεν είχε πάρει χαμπάρι μέχρι και χτες που του το είπα εγώ. Κι άμα ας πούμε λείψεις ταξίδι κι επιστρέψεις σε 2 βδομάδες και ξαφνικά χάσεις την γη από τα πόδια σου πού θα την ξαναβρείς; https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Pointy Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Τελικα ισως τα προβληματα να μην ειναι τοσο σημαντικα οταν δεν τα βλεπεις απο μεσα (οπως τα βλεπουν οσοι δουλευουν για να υπαρχει το Noiz). Περισσοτερο χαλαει τον κοσμο η αλλαγη απο ενα συστημα που εχει μαθει, με οτι κουσουρια εχει - αλλα θα μου πειτε ετσι γινεται παντα, η αλλαγη ειναι το δυσκολο. Παντως συμφωνω οτι αφου θελετε να γινει η αλλαγη, πρεπει να σπρωξετε τον κοσμο προς τα εκει και οχι να το ανακαλυψει μονος του. Αυτο πρεπει να γινει με μια μονιμη ανακοινωση στην κορυφη του home page οσο διαρκει η μεταβατικη περιοδος, οχι με ψιλα γραμματα κατω κατω.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 OP Administrator Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για διαφορετικό σάιτ. Μάλλον ξενίζει το χρώμα για την ώρα και το γεγονός ότι μπαίνεις από άλλη "πόρτα", ενώ στο μέλλον θα μπαίνεις από κει που μπαίνεις σήμερα στο υπάρχον. Το μελετάμε το θέμα πάντως και δεν πρόκειται να κατέβει το παλιό αν δεν ικανοποιηθούμε τελείως με το νέο. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις