freerock1974 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δεν ειναι του χαρακτηρα μου η γκρινια(ετσι νομιζω τουλαχιστον) αλλα τον τελευταιο καιρο,καποιοι βαζουν συνεχεια τις αγγελιες τους ον δε ρουφ..κι ας τις εβαλαν 2-3 μερες πριν... Πανω πανω λοιπον για να φαινονται πρωτες. Καταλαβαινω οτι καποιοι καιγονται για χρηματα,καποιοι θα πανε διακοπες και θελουν να φυγουν φραγκατοι..καποιοι ειναι απλα πιο ''μαγκες''. Δεν προκειται να μπω στην ιδια διαδικασια και γιατι σεβομαι το σαιτ που με φιλοξενει και με διασκεδαζει και γιατι θελω να αποτιναξω την ελληνικη μου κουτοπονηρια. Εχω περιμενει να ληξει η αγγελια μου 3 φορες για να την ανανεωσω και τωρα μου ρθε και ειδοποιηση για ανανεωση(καλο συστημα). Ωστοσο,ας υπαρξει ενας τροπος να αποκλειεται η επαναπροωθηση γιατι καποιοι νιωθουμε ηλιθιοι και καποιοι αλλοι πιο εξυπνοι. Αν δε γινεται,καποιοι,παρακαλω,ας σεβαστουν την υπομονη μας. Αυτα.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 1. Δεν έχεις άδικο. 2. Έχεις δίκιο. 3. Να κινιόταν και το χρήμα καλά θα ήταν.. 8) www.sonicspace.gr
radiator Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Γαιδουρια!!! θα επρεπε να μπαινει και το αναλογο εικονιδιο στο προφιλ τους!!! ;D Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!
freerock1974 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Γαιδουρια!!! Aν το λες σοβαρα,βρισκω τον χαρακτηρισμο υπερβολικο.. Αν ειναι ειρωνεια προς εμενα,το βρισκω δικαιολογημενο.. 8) Γι αυτο θα κανω την υπερβαση.. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ... ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
radiator Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Aν το λες σοβαρα,βρισκω τον χαρακτηρισμο υπερβολικο.. Αν ειναι ειρωνεια προς εμενα,το βρισκω δικαιολογημενο.. 8) Γι αυτο θα κανω την υπερβαση.. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ... ;D ;D ;D γιατι το λες αυτο? δεν εχω τιποτα μαζι σου! :)(ουτε με κανεναν αλλο) ακαδημαικα μιλησα ο καημενος! ;D Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 :-[ :-\ www.sonicspace.gr
petersp Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Προς τους mods: Δεν λαμβανω τις απαντησεις που μου στελνουν μεσω των αγγελιων. Εκανα edit και ξαναεγραψα το mail μου στο προφιλ μου μηπως και ειχα βαλει κανα ελληνικο γραμμα, αλλα παλι τιποτα. Μου στελνουν αλλα εγω δεν λαμβανω τιποτα. Ευχαριστω
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Προς τους mods: Δεν λαμβανω τις απαντησεις που μου στελνουν μεσω των αγγελιων. Εκανα edit και ξαναεγραψα το mail μου στο προφιλ μου μηπως και ειχα βαλει κανα ελληνικο γραμμα, αλλα παλι τιποτα. Μου στελνουν αλλα εγω δεν λαμβανω τιποτα. Ευχαριστω Και σε μενα συμβαινει αυτο ??? ::) ..και σχετικα με το ποιος θα βγει πρωτος στις αγγελιες..τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα..σειμ σιτ ντιφερεντ ντει ! www.sonicspace.gr
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Και σε μενα συμβαινει αυτο ??? ::) ..και σχετικα με το ποιος θα βγει πρωτος στις αγγελιες..τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα..σειμ σιτ ντιφερεντ ντει ! ντιφρεντ σμελ θες να πεις ;D .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
Stinky Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Προς τους mods: Δεν λαμβανω τις απαντησεις που μου στελνουν μεσω των αγγελιων. Εκανα edit και ξαναεγραψα το mail μου στο προφιλ μου μηπως και ειχα βαλει κανα ελληνικο γραμμα, αλλα παλι τιποτα. Μου στελνουν αλλα εγω δεν λαμβανω τιποτα. Ευχαριστω Koιτα στον φακελο "Ομαδικη αλληλογραφια" η "spam mails" απο τον παροχεα ηλεκτρονικου ταχυδρομιου σου. Εμενα σχεδον ολα εκει πανε Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Προτεινόμενες αναρτήσεις