epictrance Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Ψαχνοντας αυτον τον καιρο για τα 2 συνθι μου βαση,βρηκα σημερα κατι....ταβλες κρεββατιου. Σε κανα 3ωρο ηρθε το πιο κατω αποτελεσμα.....
yann Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Mπραβο! 8) 8) 8) (Τελικα και στα συνθια,το ξυλο παιζει ρολο.. ;D) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
stavros_d80 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 χα χα ωραίος, βγαίνει και σε απόχρωση mapple rosewood? θέλω να το ταιριάξω με το καινούργιο m3 στα πλάγια ;D βέβαια θα βάλω στα - το βάρος την μη αυξομείωση ύψους καθώς και τον κίνδυνο πυρκαγιάς από τσιγάρο σε live... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
epictrance Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Eπαιξε συμαντικο ρολο οτι ειμαι μη καπνιστης,και οτι δεν εχω σχεση με live ;D Την πιο πολυ ωρα μου εφαγε αυτο ακριβως,να βαλω σωστα το πανω οργανο >:( Αυριο θα βαλω δυο χαλυβδινες βεργες σε χ πισω για να δεσει πιο καλα ακομα(δεν κουνιεται καθολου,αλλα καλο ειναι)και μετα ενα βαψιματακι σε μαυρο και τελος...... ;D
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημιουργικοτατο!! Και αν καποτε αλλαξεις σε 49αρι..(π.χ.)..με ενα πριονι..στην μεση..κοβεις ραβεις !! Μια χαρα..!! ;D www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση