KID Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Μετα απο 7 χρονια με την μπαντα(ολοι μαντραχαλοι) ;D , στησαμε μια μπαντα με κιθαρα μπασο τυμπανα και γυναικεια φωνη(επιτελους να σπασει η βαρβατηλα. Ψαχνω να βρω κομματια για γυναικεια φωνη. Ενδεικτικα αναφερω μερικα που βαλαμε στο προγραμμα για να καταλαβετε το υφος(αν εχετε μια προταση εκτος υφους , ειναι καλοδεχουμενη). Cranberries - Promises , Let it linger Galani - stereotypa Tracy Chapman - Baby can i hold you tonight No doubt -Dont speak Mple -Δεν θελω - Σ'αγαπω - Εσυ δεν ζεις πουθενα Alanis Morissette - You oughta know Zouganeli - Ελα Rallia - say it right(mix) Anastasia -Left outside alone Anouk - nobody's wife Melissa etheridge- Loke the way i do Nelly Furtado -like a bird Oceana - cry cry cry Ειμαστε ακομα στο ψαξιμο και η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη. ευχαριστω πολυ Νασος βιρα κι'εχει ο Θεος
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Γενικά πολύ συχνά βρίσκω αρκετά περιοριστική την επιλογή με τα γυναικεία φωνητικά και δυσκολεύομαι να βρω ιδέες, οπότε θα με ενδιέφερε κ εμένα το θέμα. Σκέφτομαι κατά καιρούς διάφορα και τα μαζεύω, αυτά τα θεωρώ αρκετά κλασσικά και θα πηγαίναν άνετα Amy McDonald - This is the life Alanis Morissette - Ironic Meredith Brooks - Bitch Sheryl Crow - All I wanna do Jefferson Airplane - Somebody to love Puressence - I suppose Allanah Myles - Black velvet Μου αρέσουν αρκετές ιδέες σε πιο ποπ φάση από Melanie C πχ, Pink, οι οποίες ανάλογα θέλουν και τη διασκευή τους. Πολύ ψωμί έχει η Patti Smith (πχ People have the power, because the night) Επίσης αξίζει να δείτε Siouxsie and the Banshees. Ακόμα αρκετές φορές μερικά κομμάτια που είναι σε αντρική φωνή βγαίνουν ωραία και σε γυναικεία, αλλά εκει θέλει προσοχή. Να μην έχεις πχ το roadhouse blues και να το λέει γυναίκα (έχει συμβεί) ή το Born to be wild (το χω κάνει :P). Δεν κολλάνε να λέμε την αλήθεια! Πχ η Siouxsie είχε πει το Passenger και μου άρεσε προσωπικά. Δυστυχώς δεν έχω τακτοποιημένη τη σκέψη μου σε αυτά, ελπίζω να βοηθάνε μερικά. Αν θυμηθώ κ άλλα θα επανέλθω.
Michelle Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Puressence - I suppose Οι Puressence εχουν άντρα τραγουδιστη ;D και είναι και φωνάρα, πάντως εύκολα μπορεί να κάνει τα φωνητικά τους γυναίκα, και έχουν και φοβερή μουσική κατα την γνώμη μου! Επίσης τσέκαρε τους Gossip (Beth Ditto) και τους Nico Vega Μόνο αν όμως ενδιαφέρεστε για δυνατά φωνητικά. ;D + Dido (για pop) + Anathema (πχ A natural Disaster) Αν θυμηθώ και άλλα θα επανελθω :) ενδεικτικά: I got some, if you need it...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Οι Puressence εχουν άντρα τραγουδιστη ;D και είναι και φωνάρα, πάντως εύκολα μπορεί να κάνει τα φωνητικά τους γυναίκα, και έχουν και φοβερή μουσική κατα την γνώμη μου! ωχ oops!! ντάξει το κομμάτι θα ορκιζόμουν ότι το τραγουδάει γυναίκα :D Λοιπόν και θυμήθηκα Blondie να ρίξετε μια ματιά και ... Roxette :D
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Πιστεύω ότι όλα τα κομμάτια των Placebo μπορεί να τα πει και γυναίκα. Δεν το λέω ειρωνικά, το πιστεύω. http://www.myspace.com/headcleanerband
Michelle Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Πιστεύω ότι όλα τα κομμάτια των Placebo μπορεί να τα πει και γυναίκα. Δεν το λέω ειρωνικά, το πιστεύω. Ναι αμέ! Συμφωνώ και είμαι και φαν ;D Αρκεί να έχει λίγο twisted φωνή ;) I got some, if you need it...
ibanezas470 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 4 non blondes- what s up, radiohead υποθετω οτι θα πηγαινε γυναικεια φωνη οπως και oasis.. αυτα μου ρθαν ελπιζω να βοηθησα..
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Βάλτε και καμιά πιο κλασική ροκιά. [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=4bt_-R5LInU
stephanos Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Evanences, The carbage, The Kills, The yeah yeah yeahs, skunk anansie ... http://www.youtube.com/watch?v=LYGa2o4OXvA
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Μπράβο σωστά Garbage έχουν πράμα. The Kills είναι εύκολη περίπτωση, αλλά τα κομμάτια θέλουν το ψάξιμό τους...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση