siderofski Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Γεια σου φιλε! Ως κατοχος Randy Rhoads (RR1 & RR24) σε διαβεβαιωνω οτι το να συνηθησεις το σχημα ειναι υποθεση μιας βδομαδας το πολυ και μετα δεν 8α ξεκολας :P Επισης το σετακι μαγνητων που φοραει η rr3 ειναι ιδιο με αυτο της rr1 και ειναι πραγματικα πολυ καλοι και κατα την γνωμη μου ισως πιο ποιοτικοι απο emg, αρα δεν χρειαζετε να αλαξεις ..απο τον 81 τουλαχιστον αν και οχι τοσο high output. Και η rr24 ειναι οντως πολυ καλη αγορα (πουλαω την δικια μου στα 700 αν ενδιαφερεσε ;D ) και ειναι οτι πρεπει γι αυτα που θες να παιξεις, αλλα το το οτι λειπει ο νεκ μαγνητης ειναι οντως λιγο περιοριστικο...αλλα εχεις neckthru οργανο με ebony/maple ταστιερα και μαλιστα ειναι πιο φθηνη με maple....Αξιζει και με το παραπανω 8) .Τωρα για την DKMG δεν την εχω παιξει ο ιδιος αλλα αποσο εχω ακουσει η κιθαρα ειναι παρα πολυ καλη! Ελπιζω να βοηθησα!!! α και σορυ για τους τονους ;D Καλη συνεχεια!!! φιλε σε ευχαριστο παρα πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες δεν ενδιαφερομαι για την ρρ24 παντως ευχαριστο φιλικα μανος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση