Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

κατα την δικιά μου γνώμη,κ οι δύο καλές είναι,αλλά δώσε 300 ευρώ παραπάνω (μιας κ ήδη αγοράζεις ακριβή κιθάρα) κ πάρε την Demmelition King V του Phil Demmel. Πολύ ωραίος και βαρύς ήχος,ταστιέρα βουτιράτη και emg 60/81 :)

Aλλιώς (πάλι κατά την δικιά μου γνώμη) rr24.

Καλή αγορά!!!

Guitarist in training

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

δεν εχει 2 jb μπες στο σιτε τις εταιριες να δεις.Παντως αν σε βολευψει παρε αυτην η αλλη ειναι ακριβοτερη και εχει emg που κατα την γνωμη δεν ειναι οτι καλυτερο.

Το προβλημα του neckdiving στις bolt on rr εχει λυθει παντως http://www.noiz.gr/index.php?topic=175926.0

Δημοσιευμένο

Αυτο που δεν μου αρεσει σε καμια απο τις 2,ειναι οτι και οι 2 εχουν το Licenced floyd rose και οχι το αυθεντικο(αν δεν κανω λαθος).Εμφανησιακα μου αρεσει καλυτερα η DKMG.γνωμη μου ειναι να ριξεις και μια ματια στις αγγελιες του φορουμ,αν παλι θες καινουργια δοκιμασε πριν αγορασεις,και προσπαθησε να μην εισαι πολυ επιλεκτικος γιατι δεν υπαρχη περιπτωση να βρεις,την τελεια κιθαρα που θα συνδυαζει ολα αυτα που θες.

καλη τυχη και καλα παιξιματα  :D :D :D

EXPECT THE UNEXPECTED...

Δημοσιευμένο

Με μια RR24 που επαιξα απο εναν γνωστο μου παντως εμενα δεν με πολυβολεψε καθιστος... επρεπε να την σφιγγεις αναμεσα στα ποδια για να μενει σταθερη κ να μην γλυστρά.. Παιχτικα μπορουσα να παιξω κ δεν ειχα προβλημα, αλλα επρεπε να αφιερωνεις κ καποιες δυναμεις στο να την στηριζεις σωστα.. That's me by the way ;D

Ηταν το ενα ποδι ψηλοτερα απο το αλλο? Αν εχεις τη σωστη κλασικη (classical) θεση με υποποδιο και ισια πλατη λογικα δε θα εχεις κανενα προβλημα. Αν καθεσαι απλα σε καρεκλα χωρις να πατας καπου θα φευγει λιγο, αναλογα με το σωμα... και το ντυσιμο ;D

siderofski, αποφασισε πρωτα σχημα και μετα τι pickups θες. Και τα δυο βγαινουν και με EMG και με passive.

Και μην ξεχναμε οτι οι Rhoads εχουν 22 ταστα, εκτος φυσικα απο την RR24. Η τελευταια εχει original Floyd Rose και αλλα πολλα καλα, αλλα ειναι και σχεδον διπλασια τιμη, και ειναι πολυ εξειδικευμενο οργανο.

Δημοσιευμένο

κατα την δικιά μου γνώμη,κ οι δύο καλές είναι,αλλά δώσε 300 ευρώ παραπάνω (μιας κ ήδη αγοράζεις ακριβή κιθάρα) κ πάρε την Demmelition King V του Phil Demmel. Πολύ ωραίος και βαρύς ήχος,ταστιέρα βουτιράτη και emg 60/81 :)

Aλλιώς (πάλι κατά την δικιά μου γνώμη) rr24.

Καλή αγορά!!!

το κακο με την ρρ24 ειναι οτι εχει μονο εναν διπλο μαγνητη

Δημοσιευμένο

Γεια σου φιλε! Ως κατοχος Randy Rhoads (RR1 & RR24) σε διαβεβαιωνω οτι το να συνηθησεις το σχημα ειναι υποθεση  μιας βδομαδας το πολυ και μετα δεν 8α ξεκολας  :P

Επισης το σετακι μαγνητων που φοραει η rr3 ειναι ιδιο με αυτο της rr1 και ειναι πραγματικα πολυ καλοι και κατα την γνωμη μου ισως πιο ποιοτικοι απο emg, αρα δεν χρειαζετε να αλαξεις ..απο τον 81 τουλαχιστον αν και οχι τοσο high output. Και η rr24 ειναι οντως πολυ καλη αγορα (πουλαω την δικια μου στα 700 αν ενδιαφερεσε ;D ) και ειναι οτι πρεπει γι αυτα που θες να παιξεις,

αλλα το το οτι λειπει ο νεκ μαγνητης ειναι οντως λιγο περιοριστικο...αλλα εχεις neckthru οργανο με ebony/maple ταστιερα και μαλιστα ειναι πιο φθηνη με maple....Αξιζει και με το παραπανω  8) .Τωρα για την DKMG δεν την εχω παιξει ο ιδιος αλλα αποσο εχω ακουσει η κιθαρα ειναι παρα πολυ καλη! Ελπιζω να βοηθησα!!! α και σορυ για τους τονους  ;D

Καλη συνεχεια!!! 

Δημοσιευμένο

Γεια σου φιλε! Ως κατοχος Randy Rhoads (RR1 & RR24) σε διαβεβαιωνω οτι το να συνηθησεις το σχημα ειναι υποθεση  μιας βδομαδας το πολυ και μετα δεν 8α ξεκολας  :P

Επισης το σετακι μαγνητων που φοραει η rr3 ειναι ιδιο με αυτο της rr1 και ειναι πραγματικα πολυ καλοι και κατα την γνωμη μου ισως πιο ποιοτικοι απο emg, αρα δεν χρειαζετε να αλαξεις ..απο τον 81 τουλαχιστον αν και οχι τοσο high output. Και η rr24 ειναι οντως πολυ καλη αγορα (πουλαω την δικια μου στα 700 αν ενδιαφερεσε ;D ) και ειναι οτι πρεπει γι αυτα που θες να παιξεις,

αλλα το το οτι λειπει ο νεκ μαγνητης ειναι οντως λιγο περιοριστικο...αλλα εχεις neckthru οργανο με ebony/maple ταστιερα και μαλιστα ειναι πιο φθηνη με maple....Αξιζει και με το παραπανω  8) .Τωρα για την DKMG δεν την εχω παιξει ο ιδιος αλλα αποσο εχω ακουσει η κιθαρα ειναι παρα πολυ καλη! Ελπιζω να βοηθησα!!! α και σορυ για τους τονους  ;D

Καλη συνεχεια!!! 

Ρε συ!! Με την δικια σου μαλλον επαιξα!! Στο redhouse πριν κανα 2μηνο! :o

Δημοσιευμένο

Ποοο ελεος  :P ναι τωρα σε θυμηθηκα...Φιλε ολα μια συνη8εια ειναι χεχε..

Αλλα οπως ειπα και πιο πανω το πολυ μια βδομαδα ειναι να συνηθησει ο φιλος μας..οποιοδηποτε σχημα κι αν ειναι αυτο  8)

Δημοσιευμένο

Ποοο ελεος  :P ναι τωρα σε θυμηθηκα...Φιλε ολα μια συνη8εια ειναι χεχε..

Αλλα οπως ειπα και πιο πανω το πολυ μια βδομαδα ειναι να συνηθησει ο φιλος μας..οποιοδηποτε σχημα κι αν ειναι αυτο  8)

Ο Σωτηρης ετσι? Δημητρης εγω αν δεν θυμασαι. Συμφωνω στο θεμα συνηθειας, θα την καταφερει μπαμ μπαμ. Πως κ την πουλας ρε συ?? το οργανο ειναι τζαμι κ ο ηχος ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ :P :P :P

Δημοσιευμένο

Σε 8υμαμαι μαν  :P πηρα απο ενα φιλο τη RR1 USA.. οργαναρα..απλα την δινω γιατι τα δωσα ολα απ την τσεπη μ και δε λεει..εννοητε οτι δεν 8α την εδινα σε καμια αλλη περιπτωση..  βσκ στειλε κανα π.μ. αν 8ες γιατι 8α μας παρουν με τις πετρες σε λιγο  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...