Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Στις ακουστικές κιθάρες, κάνει θαύματα. Στην περίπτωση του SWR έπαιξε πολύ καλύτερα (ποιοτικά) απ'ότι ο Roland AC-60.

Στην ελάχιστη εμπειρία μου με ενισχυτές, η Fishman piezo bridge μου, απογειώθηκε με ένα ενισχυτή μπάσου...μοναδικός ήχος!. Αντιθέτως με κανένα ενισχυτή κιθάρας, δεν πήρα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, θα έλεγα ότι χάλαγε τον ήχο μάλλον.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Πίστεψέ με, το κάνουν όλοι οι επαγγελματίες απο την δεκαετία του 60  ;D

Ούτε φαντάζεσαι σε πόσα κλασσικά άλμπουμ του μπλούζ και του ρόκ έχουν γραφτεί οι κιθάρες με ενισχυτές μπάσου  ;D

Δεκτο, απλα ανεφερα καποια παραδειγματα που το γνωριζω 100% ως εγκυρο :-)

Δημοσιευμένο

Βασικά όσες φορές το έχω δοκιμάσει (Fender, Trace Elliot, Kustom, SWR), δεν έχω βγάλει και κανένα αξιοπρεπή ήχο με ηλεκτρική κιθάρα.

Για ακουστική... ΝΑΙ θα αγόραζα ένα ενισχυτή μπάσου, μέτριου (250-800)-αν όχι υψηλού(800+)- budget.

Στις ακουστικές κιθάρες, κάνει θαύματα. Στην περίπτωση του SWR έπαιξε πολύ καλύτερα (ποιοτικά) απ'ότι ο Roland AC-60.

100 % σωστος,παιζω μπασο και εχω και μια ηλ/ακουστικη προσφατα πηρα και μια ηλεκτρικη απο τις αγγελιες του φορουμ,μπορω να πω οτι ο ηχος της ηλ/ακουστικης στον ενισχυτη του μπασου ειναι αξιοπρεπης σε χαμηλες εντασεις τουλαχιστον σε αντιθεση με τον ηχο της ηλεκτρικης οπου ειναι χαλια,μιας και ακουγεται πολυ μπουκομενος με παρα πολα μπασα και μεσαια !!!

EXPECT THE UNEXPECTED...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...