SteveB Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 το χειρότερο είναι ότι όταν έχεις GAS ενώ παράλληλα δεν έχεις λεφτά,τα πράγματα τείνουν να γίνουν βίαια... Τους τελευταίους 4 μήνες σκέφτομαι καθημερινά την κιθάρα που είδα κ μαζεύω λεφτά με ιδρώτα για να αποκτήσω....Μου έχει γίνει εμμονή! Αχ..... Guitarist in training
marmelaki Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 το χειρότερο είναι ότι όταν έχεις GAS ενώ παράλληλα δεν έχεις λεφτά,τα πράγματα τείνουν να γίνουν βίαια... Τους τελευταίους 4 μήνες σκέφτομαι καθημερινά την κιθάρα που είδα κ μαζεύω λεφτά με ιδρώτα για να αποκτήσω....Μου έχει γίνει εμμονή! Αχ..... Αυτο το παθαινω κι εγω. Απο το Σεπτεμβριο προσπαθω να παρω κιθαρα αλλα οταν μαζευω τα λεφτα - τσουπ! πανε καπου αλλου - και μιλαμε για κανα 2-χιλιαρο. Ή παιζει σαμποταζ (βλ. γυναικα) ή πραγματικα ειμαι ατυχος.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Αυτο το παθαινω κι εγω. Απο το Σεπτεμβριο προσπαθω να παρω κιθαρα αλλα οταν μαζευω τα λεφτα - τσουπ! πανε καπου αλλου - και μιλαμε για κανα 2-χιλιαρο. Ή παιζει σαμποταζ (βλ. γυναικα) ή πραγματικα ειμαι ατυχος. Παίζει σαμποτάζ. Όταν σου έδινα εκείνα τα εισητήρια για Βραζιλία, την παραμονή του γάμου σου, δεν τα ήθελες. Νάτα τώρα!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
spiros69 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Εδώ κ καιρό καταπραύνω το GAS μου με υποκατάστατα... Μαγνήτες,πετάλια,λουριά... :-\ seven deadly sins..........
SteveB Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 εγώ τι να κάνω που πέρασε το GAS κ στα πετάλια,κ τώρα θέλω κι άλλα,κι άλλα, ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!!!! πολυ φοβάμαι ότι θα με πιάσει κ με ενισχυτές... Guitarist in training
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση