mariopol Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Αυτο μετραει? http://www.noiz.gr/index.php?topic=177986.msg460322#msg460322 εχει αναφερθει και στο πρωτο post ;D Kριμα που δεν εχω χρονο τωρα :'( Καλες δουλειες! Κοστος- 1 pickup 1ποτενσιομετρο 1jack +κλειδια, ολα απο squier , +2 plastika nut κλασσικης! 20ευρω και πολλα λεω ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
Sottos Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Μια μαλλον χαζη απορια... το headstock με τι το κοβουμε?? το παμε σε κανα ξυλουργο η το κοβουμε με σεγα-πριονακι κατι τετοιο??? γιατι εχω ψηθει για παρκερ!! Και τα 2 γίνονται. Αν θέλεις diy και να μην πληρώσεις εργατικά, σχεδιαζεις με ένα μολύβι πάνω στο headstock πως θέλεις να κοπεί, πέρνεις πριονάκια και γυαλόχαρτα και φτιάχνεις το custom headstock σου!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Αυτο μετραει? http://www.noiz.gr/index.php?topic=177986.msg460322#msg460322 εχει αναφερθει και στο πρωτο post ;D Kριμα που δεν εχω χρονο τωρα :'( Καλες δουλειες! Κοστος- 1 pickup 1ποτενσιομετρο 1jack +κλειδια, ολα απο squier , +2 plastika nut κλασσικης! 20ευρω και πολλα λεω ;D (Πολύ όμορφο, τώρα το είδα :) )
bouzoukleri Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Κοστος- 1 pickup 1ποτενσιομετρο 1jack +κλειδια, ολα απο squier , +2 plastika nut κλασσικης! 20ευρω και πολλα λεω ;D είσαι λεμέντης
mariopol Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 είσαι λεμέντης ??? www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
bouzoukleri Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 ΛΕΒΕΝΤΗΣ sorry χρωστάω μπύρα (για συγχώρεση) ???
mariopol Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 xaxaxa! κι εγω το εψαχνα στο google ;D ;D ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
marathon Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Από καιρό με έτρωγε η ιδέα, τι θα μπορούσε να βγεί εάν πάρεις το πιο πολυφορεμένο (αλλά συγχρόνως το πιο φιλικό, ανατομικό και πολυαγορασμένο) σώμα της Strato και προσπαθήσεις να φτιάξεις ένα άλλο σχήμα. Τα πρώτα δείγματα ήταν στη οθόνη του υπολογιστή και ήταν κάπως έτσι Καλό βέβαια το Photoshop, αλλά τι δίνει σε πραγματικούς όγκους? Βρήκα (μου χάρησαν δηλ) ένα βασανισμένο σώμα, που κάποιος άλλος είχε πριν ασελγήσει (έλεος...τρύπα για Kahler???) και έτσι δεν είχα τύψεις να το δώσω στον Yann να το αποτελειώσει... Για να είμαι και εντός θέματος, σκέφτομαι τώρα το καλοκαίρι να παίξω λίγο με στόκους και μπογιές, αερογράφους (σκέφτομαι μια σαγρέ υφή μαρμάρου...) και να το χαρίσω σε όποιον έχει ένα μπράτσο, ιδίας ποιότητας και τα λοιπά υλικά για να τελειώσουμε το project της φτηνής κιθάρας. Όποιος ενδιαφέρεται...ιδού η Ρόδος ;D ΥΓ Όποιος αναγνωρίσει ως δικό του αυτό το σώμα...μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
dr.peters Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 εγω σου εχω ΧΑΡΙΣΕΙ ενα μπρατσο απο τελε με κλειδια πανω! γιατι δεν βαζεις αυτο? πανελιστας και ανταρτομαχητης....
mariopol Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Τα ''διασκευασμενα'' used σωματα ειναι καλη λυση για το project ;) http://www.noiz.gr/index.php?topic=172052.0 www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση