marathon Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 εγω σου εχω ΧΑΡΙΣΕΙ ενα μπρατσο απο τελε με κλειδια πανω! γιατι δεν βαζεις αυτο? Γιατί αφού μου το ΧΑΡΙΣΕΣ (και εγώ τα κλειδιά τα χάρισα στον Yann... ;)), το έχω για καλύτερα projects ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
dr.peters Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Γιατί αφού μου το ΧΑΡΙΣΕΣ (και εγώ τα κλειδιά τα χάρισα στον Yann... ;)), το έχω για καλύτερα projects ;D ;D αυτο τοτε ειναι ενα προβλημα. μηπως να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ενα φτηνο μεταχειρο? εγω αυτο που σου ΧΑΡΙΣΑ το ειχα αγορασει 20ευρω απο τις αγγελιες του νοιζ. πανελιστας και ανταρτομαχητης....
marathon Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 αυτο τοτε ειναι ενα προβλημα. μηπως να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ενα φτηνο μεταχειρο? εγω αυτο που σου ΧΑΡΙΣΑ το ειχα αγορασει 20ευρω απο τις αγγελιες του νοιζ. Μα δεν θέλω να φτιάξω ΚΑΙ άλλη μία κιθάρα...έχω 3 ανοικτά projects αυτό τον καιρό (πολύ πιο ενδιαφέροντα και υψηλών προδιαγραφών)...δεν θέλω 4ο!!! ΥΓ η φωτογραφία με το μπράτσο της Tele σου είναι ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
mariopol Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Τι εγινε με αυτο το project? Φαγαμε το μπατζετ στις παραλιες? ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
marathon Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Τι εγινε με αυτο το project? Φαγαμε το μπατζετ στις παραλιες? ;D ...έχουμε πάει σε πιο ακριβά projects (όπως θα δείς σύντομα ;))...το φτηνό το κρέας, το τρώνε τα σκυλιά και εάν το καλοσκεφτείς...τζάμπα λεφτά είναι. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
mariopol Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 ...έχουμε πάει σε πιο ακριβά projects (όπως θα δείς σύντομα ;))...το φτηνό το κρέας, το τρώνε τα σκυλιά και εάν το καλοσκεφτείς...τζάμπα λεφτά είναι. Ωστε βγήκαμε απο την κρίση? :D Διαφωνω στις λεπτομεριες... Τζαμπα λεφτα ειναι να αρχισεις τις (ακριβες) μοντιφιες χωρις να εχεις κανει practice πρωτα! Ασε που οταν τα πληρωνουμε τα κανουμε να μοιαζουν με αυτα που μπορουμε να παρουμε ετοιμα! :'( www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
marathon Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 ... Τζαμπα λεφτα ειναι να αρχισεις τις (ακριβες) μοντιφιες χωρις να εχεις κανει practice πρωτα! Έχω περάσει από το στάδιο του practice πιά ;) Ωστε βγήκαμε απο την κρίση? ;D Όχι βέβαια...απλά δίνουμε περισσότερο χρόνο στα projects... ;) Tου Marillion κράτησε πάνω από ένα χρόνο...το αυτό και το καινούργιο δικό μου! Παίζει ρόλο και το δολάριο βέβαια ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
mariopol Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2010 οκ! Περιμενω λοιπον! 8) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
takisffff Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Αν είχε τριανταφυλλιά θα είχε καλύτερο ήχο. ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση