X-minor Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Έχω πρόβλημα και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Μόλις προσέθεσα έναν humbucker στη middle θέση στην tele μου (ιεροσυλία-ξε-ιεροσυλία that's it), αλλά μπερδεύτηκα υπερβολικά με το wiring οπότε χρειάζομαι τη βοήθεια κάποιου που γνωρίζει. Δεν θέλω διάφορα περίεργα, απλά χρειάζομαι το wiring στον τριθέσιο ως εξής: b- μόνο ο bridge m- μόνο ο middle humbucker n- μόνο ο neck Αν είναι εύκολο κάποιο σχεδιάγραμμα ή οδηγίες γενικώς θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
studio54GR Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Ανάλογα με την μάρκα του Humbucker αλλάζεις τον μεσαίο. Τι είναι SD? Fender? Dimarzio ? Ν ασου πω τι θα κολλήσεις που. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
X-minor Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Ένας αρχαίος epiphone είναι, δεν είναι 4-conductor, απλά πράγματα. Υπ'όψην πως η κιθάρα προφανώς δεν είχε middle μέχρι πριν, και θα ήθελα να μην αλλάξω κάτι στα parts ως έχουν, κοινώς όχι 4-way switches κλπ.
odis13 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Ψαξε να βρεις το wiring των πολυ παλαιων stratocaster, απο τοτε που ειχαν 3θεσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση