alexmyro3 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Εφτασε η ωρα να παρω το καινουριο μου μπασσο.Θελω συγχρονο ηχο.Ειμαι αναμεσα στο STINGRAY U.S.A ΚΑΙ LAKLAND made in korea.εδω ειναι το μεγαλο διλημμα μου....καμια βοηθεια????
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Τα ΚΛΑΣΣΙΚΑ οργανα ειναι παντα και "σιγουρα ,ΜΜ STINGRAY U.S.A & ξερο ψωμι λοιπον. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nikoubis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 G&L. Ο ιδιος ο Leo ελεγε οτι ειναι τα καλυτερα του. ;D
nexarulhu Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 stingray φυσικα,γιατι υπαρχουν και αλλα μπασα εκτος απο τα ΜΜ ??? EXPECT THE UNEXPECTED...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δίλημμα... τι δίλημμα; Κορεάτικο Lakland με αμερικάνικο ΜΜ; Και από πότε υπάρχει δίλημμα μεταξύ... κορεάτικου και αμερικάνικου; Φιλαράκι καλορίζικο το Stingray ;) all this has happened before and will happen again
alexmyro3 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 lene oti me to lakland petyxneis sugxrono ixo kai exei kai to diplo magniti.alla me fovizei oti einai korea
Neurotic Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δεν έπρεπε να μπεις καν σε δίλημμα..MM χωρίς δεύτερη σκέψη.. :)
Psyberbass Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 lakland αμερικάνικα δεν παίζουν; ξεφεύγουν σε λεφτά από το MM;
Nikoubis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 lakland αμερικάνικα δεν παίζουν; ξεφεύγουν σε λεφτά από το MM; Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση