Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τα ξύλα..σφένδαμος,μαόνι,κληματόβεργες,πευκοσανίδα βρεγμένη κ.α. έχουν,πέραν των άλλων και "ιαματικές" ιδιότητες για τις οποίες θα πεισθείς με φυσικό τρόπο μεθαύριο στην πρόβα!  ;D

Ντιστορσιε!! Εσυ εισαι? ???

(ε,δε θα πω τ'ονομα σου δημοσιως,χαζος ειμαι? ;D)

-εντιτ-

Παιδια,αυτος εδω αμα θελει,μπορει να γινει πολυ ειδικος στο ξυλο!Αντεχει πολυ!

;D

ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο
Φυσικα,αν εσυ την "εστησες" τη μπαντα με γνωμονα κατι συγκεκριμενο και ακρως επ/κο προσανατολισμο.Εδω ειναι "στρατος",και ετσι πρεπει να ειναι...Αυτη ειναι η δουλεια του επαγγελματια μουσικου.Να κανει οτι του ζητανε!Οπως και του γουαναμπη...ειδικα αυτον,τον σερνεις κι'απ'τη μυτη! Grin

Υπαρχει και η αλλη πλευρα ομως,η αληθινη ροκ...που δεν ειναι μουσικη,αλλα τροπος ζωης,και ο αληθινος ροκας (οτι υποειδους ροκας κι αν ειναι αυτος) ΔΕΝ σκυβει το κεφαλι για κανενα επαγγελματιλικι,καμμια διασημοτητα,κανενα φραγκο.

μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω,αλλα ειμαι πολυ κουρασμενος για να εξηγω... ;D

δες ξανα τα παραδειγματα μου (εκτος κι αν θεωρεις τον James Brown, τον Prince,τους Clash,τον Paul Weller κ.α....γουαναμπιδες...&..προσκυνημενους ;D ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω,αλλα ειμαι πολυ κουρασμενος για να εξηγω... ;D

δες ξανα τα παραδειγματα μου (εκτος κι αν θεωρεις τον James Brown, τον Prince,τους Clash,τον Paul Weller κ.α....γουαναμπιδες...&..προσκυνημενους ;D ;D)

Oχι βρε..τους wannabe επαγγελματιες εννοουσα...στο Ελλαντα...

(Το πτυχιο δεν λεει τιποτα αν καποιος δεν πιασει δουλεια μ'αυτο,και απο πτυχιουχους μουσικους βραζει η Ελλαδα... ;D)

Μπας και βγήκατε off-topic; ;D

Ξερω 'γω? ???

Μαστορες ειμαστε,και να πεισουμε θελουμε.... ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο
Μαστορες ειμαστε,και να πεισουμε θελουμε.

μαστορας (και μαλιστα μαματος) εισαι εσυ,εγω ενας ταπεινος ...συναρμολογητης ειμαι (μεταξυ των αλλων).. :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Για να φεύγουμε από το off-topic και να λύσω και μία απορία μου.

Έχω μια esp ltd από agathis που μου κάθετε καλά αλλά οι μαγνήτες είναι χάλια (stock της esp) αξίζει να τους αλλάξω ή να κρατήσω τα λεφτά και να πάρω αργότερα μία με "σωστό" ξύλο που λένε

broke another g-string

Δημοσιευμένο

να πάρω αργότερα μία με "σωστό" ξύλο που λένε

Ποια δηλαδή έχεις καταλάβει, ότι είναι τα σωστά ξύλα?

Για να επανέλθουμε...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

μαστορας (και μαλιστα μαματος) εισαι εσυ,εγω ενας ταπεινος ...συναρμολογητης ειμαι (μεταξυ των αλλων).. :)

Τι ειναι μαστορας?Απ'το MAESTRO? Απ'το MASTER?

Greeklish ειναι και αυτο?

Μaster = μαστορας,Τelemaster = τελεμαστορας...

..Πατσι! ;D

Για να φεύγουμε από το off-topic και να λύσω και μία απορία μου.

Έχω μια esp ltd από agathis που μου κάθετε καλά αλλά οι μαγνήτες είναι χάλια (stock της esp) αξίζει να τους αλλάξω ή να κρατήσω τα λεφτά και να πάρω αργότερα μία με "σωστό" ξύλο που λένε

Τι αγκαθης,τι λουλουδης,τι μαγνητες?Πως καταληγεις οτι οι μαγνητες ειναι χαλια?Μπορει να φταιει και κατι αλλο! ;)

δεν υπαρχουν σωστα ξυλα.

...για μεταλ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...