freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Το boogie απλά τα σπάει! Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!!! ;D Ευχαριστουμε πολυ nickpulse και stevieB! Να στε καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 ολο στα μπουτικ πεφτει το ματι σου βλεπω. ακου bmx ;D Τι να κανω,αφου με αρεσουν τα μπουτικ. Και τα μπουτια επισης... Κοτοπουλο Αρνισο Κατσικισο Γυναικισο GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Sinios Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Με άρεσε...ΩΡΑΙΟΙ!!! ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Πάρα πολύ ωραία!! Πες με το μπάσο τι είναι και πως το ηχογραφήσατε; Πολύ ωραίο ακούγεται :D
stephanos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Φοβεροί!!! Και ωραίος ήχος. Για πες εξοπλισμό γενικά άμα θέλεις
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Πολύ καλή μπάντα και ωραία ηχογράφηση. Τα ντραμς είναι ίσως λίγο μπροστά. Ωραία φωνή στο πρώτο κομμάτι. Στο Katy δεν του πήγαινε η τονικότητα αλλά δόθηκε η ευκαρία στον μπασίστα να δείξει ότι μελέτησε καλά τον Dunn. ;) Δεν είμαι ειδικός στις ηχογραφήσεις αλλά ίσως λίγο παραπάνω ambience θα χρειαζόταν. Εχω την εντύπωση ότι ενίοτε η ηχογράφηση (όχι μόνο κιθάρα) peakάρει. Ασχετο με τα παραπάνω, το ξαναλέω, μου άρεσε. Η μπάντα έχει όνομα; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Καλημερα! Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα λογια αν και το μπραβο παει στα φιλαρακια μου που παιζουν.Αν παιζει καλα ο αλλος,τα πραγματα για τον ''ηχοληπτη'' ειναι μαλλον απλα... Οσο αφορα τον εξοπλισμο..(μ αρεσουν αυτα...) ΔΕΝ ηχογραφηθηκε σε pc αλλα στο 16καναλο D160 της Fostex. Μιξαριστηκε σε μια Mackie 32-8 Nτραμς...ειναι μια Sonor.Τα μικροφωνα ειναι ολα της shure και περασαν απ τις προενισχυσεις της κονσολας.Στο μιξ δουλεψε insert εναs dbx gate-compressor για μποτα-ταμπουρο. Εvilnye,το μπασο....περασε απο την 5051 προενισχυση της TL Audio,δεν χρησιμοποιηθηκε ενισχυτης κι απο κει στο πολυκαναλο,χωρις με τον κομπρεσσορ βγαλμενο..(δεν τον ηθελε ο μπασιστας,αλλα ειναι και παιχταρας...) Κιθαρα...μια τελε σ εναν twin reverb με SM-57 με ενα booster και τρεμολο του κιθαριστα στο input. H φωνες γραφτηκαν μετα βεβαια,με ενα RODE NT-2A περασμενο απο την ΤL-AUDIO. To τελικο mix ηχογραφηθηκε στο Sound Forge απο την Μ-audio 1010. Evilnye,το μπασο ειναι καρφι στην προενισχυση της(α!το γραψα...) Το μπασο ειναι ενα Odyssey...5xordo. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Πολύ καλή μπάντα και ωραία ηχογράφηση. Τα ντραμς είναι ίσως λίγο μπροστά. Ωραία φωνή στο πρώτο κομμάτι. Στο Katy δεν του πήγαινε η τονικότητα αλλά δόθηκε η ευκαρία στον μπασίστα να δείξει ότι μελέτησε καλά τον Dunn. ;) Δεν είμαι ειδικός στις ηχογραφήσεις αλλά ίσως λίγο παραπάνω ambience θα χρειαζόταν. Εχω την εντύπωση ότι ενίοτε η ηχογράφηση (όχι μόνο κιθάρα) peakάρει. Ασχετο με τα παραπάνω, το ξαναλέω, μου άρεσε. Η μπάντα έχει όνομα; Εχεις δικιο σε ΟΛΑ! Καλα για το ambience...αστο...κοντεψαμε να πλακωθουμε ;D Το θελανε ΕΝΤΕΛΩΣ ξερο...μου ειπανε οταν μιξαρεις μη βαλεις ΚΑΘΟΛΟΥ βαθια και τετοια..εχω ενα ελαφρυ room ισα να μη με παρουν χαμπαρι(με πηραν..) Η αληθεια ειναι οτι καπου καπου το τελικο σα να πικαρει(δεν εβαλα κανενα λιμιτερ στο τελος και αφησα καποια πικαρισματα κι οτι γινει να το δω.(τελικα εγινε...το ειδα και τ αφησα... ;D) Η μπαντα λεγεται ΜOJO. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
ELIANIOS Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Απορρω ποτε θα σε πεταξει η γυναικα σου εξω απ το σπιτι με τοσα εργαλεια.(θες ενα roland η μια στρατ ακομα σε κριμσον ρεντ? ;D). Λοιπον η επομενη ηχογραφηση ειναι να σου φερω το γιο μου. Αιντε απο κει μαλλιαδες ροκαδες. Τζον Τικις. 8) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση