Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα, έχω ένα KORG TR-61 πληκτρο αλλα ούτε έχω μάθει να το δουλεύω καλά ούτε είμαι ικανοποιημένος με τους ήχους του. Σκεφτομαι να το πουλήσω και με αυτα τα λεφτα συν κάποια ακόμα να πάρω ένα stage piano Kawai MP-5 ή Kurzweil SP3X. Σκέφτομαι πως θα ήταν καλό να το πουλήσω γιατί έχει σταματήσει να κυκλοφορεί και μετά από καιρό δεν θα πουλιέται. Εγω παιζω Ελληνικη ροκ και έντεχνη και θεωρώ πως ένα stage piano θα με βόλευε καλύτερα. Τι μου προτείνετε να κάνω; Να πουλήσω το synth που έχει σταματήσει να κυκλοφορεί, να βγάλω τα λεφτά του και να πάρω ενα stage piano ή να κρατήσω το synth και να περιμένω να μαζέψω λεφτά για να πάρω το stage piano;; Και επίσης πιο από τα δύο stage piano μου προτείνετε;; Ευχαριστώ!

Είμαστε όλοι άνθρωποι σε έναν κόσμο...

Δημοσιευμένο

Από την εμπειρία μου ως πληκτράς σε cover band που έπαιζε και "ελληνικό ροκ", πιστεύω ότι ειναι καλύτερο για τον πληκτρά να έχει δύο σκάλες, και κατά προέκταση, η μια εκ των δύο να είναι βαρυκεντρισμένη. Επίσης έχε υπόψη σου ότι τα stage pianos έχουν περιορισμένη γκάμα ήχων και ως εκ τούτου δεν θα σε καλύψουν απόλυτα στο στυλ που πας να παίξεις. Εαν το budget σου είναι περιορισμένο, και επειδή έτσι κι αλλιώς δεν θα καταφέρεις να αγοράσεις κάτι super wow με τα χρήματα που θα πάρεις πουλώντας το tr, καλύτερα να αγόραζες απλώς ένα stage piano.

Επίσης, για να σε βοηθήσει η κουβέντα καλύτερα να ξεκαθαρίσεις

1. το budget σου και

2. τι ακριβώς εννοείς "ελληνικό ροκ". (ίσως μερικά τραγούδια που θα ήθελες να παίξεις να το κάνουν πιο σαφές).

Αυτα, ελπίζω να βοήθησα!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...