Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δεν ξέρω αν στην ηλικία μου αυτό το λένε παλιμπαιδισμό, μαλάκυνση, "κάψιμο" ή απλά προπομπό του Αλτσχάιμερ αλλά τελευταία έχω φάει κόλλημα με αυτό το κομματάκι:

Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω παρτιτούρες για κιθάρα ή tabs ;

Το κομμάτι της εισαγωγής είναι γραμμένο από κάποιον κύριο Waylon Jennings, και βρίσκω tabs αλλά για αυτό δεν! :'( :'( :'(

Αν είμαι off-topic παρακαλώ να με βάλετε στη θέση μου!!!

" Θείο! Έχει η fender κόκκαλα;"

Δημοσιευμένο

Δεν ξέρω αν στην ηλικία μου αυτό το λένε παλιμπαιδισμό, μαλάκυνση, "κάψιμο" ή απλά προπομπό του Αλτσχάιμερ αλλά τελευταία έχω φάει κόλλημα με αυτό το κομματάκι:

το κιθαριστικό μέρος (πρώτη κιθάρα και ακομπανιαμέντο από πίσω) δεν είναι δύσκολο να το βγάλεις με το αυτί...

Αν είμαι off-topic παρακαλώ να με βάλετε στη θέση μου!!!

εντάξει αλλά να ξέρεις πως θα χρειαστεί να μπεις από το παράθυρο

Δημοσιευμένο
από κάποιον κύριο Waylon Jennings

ε,οχι και ΚΑΠΟΙΟΝ.... ;D

(για να καταλαβεις αυτο που ειπες σε αντιστοιχια κλασσικης μουσικης ακουγεται σαν..."αυτο το κομματι εινια γραμμενο απο καποιον Beethoven).... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

ε,οχι και ΚΑΠΟΙΟΝ.... ;D

(για να καταλαβεις αυτο που ειπες σε αντιστοιχια κλασσικης μουσικης ακουγεται σαν..."αυτο το κομματι εινια γραμμενο απο καποιον Beethoven).... ;D

ναι ναι καλά καλά...

για τη νταιζη έχεις κάνα  κονέ;

Δημοσιευμένο

ε,οχι και ΚΑΠΟΙΟΝ.... ;D

Σου χρειαζόταν νομίζω από τον superπαππού η "κατσάδα", γιατί αγνοείς ένα από τα τρια "ιερά τέρατα" της country : Waylon Jennings, Willie Nelson και Johny Cash. Πάντως το κομμάτι, απ' ότι θυμάμαι, πρέπει να λέγεται "Takin' it easy".

Ας με διορθώσει ο superπαππούς, αν κάνω λάθος..

Δημοσιευμένο

Απλώς είσαι νέος και "άμαθος". :P

Μια είναι η Νταίζη...

Dukes-Of-Hazzard-TV-02.jpg

Catherine_Bach1.jpg

Απλώς γέρασε.

Οι Dukes είναι σειρά που παίχτηκε στα States από το 1979 έως το 1985. Η δική σου Νταίζη είναι από την πολύ νεότερη ταινία.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...