Ballbreaker Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω αν στην ηλικία μου αυτό το λένε παλιμπαιδισμό, μαλάκυνση, "κάψιμο" ή απλά προπομπό του Αλτσχάιμερ αλλά τελευταία έχω φάει κόλλημα με αυτό το κομματάκι: Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω παρτιτούρες για κιθάρα ή tabs ; Το κομμάτι της εισαγωγής είναι γραμμένο από κάποιον κύριο Waylon Jennings, και βρίσκω tabs αλλά για αυτό δεν! :'( :'( :'( Αν είμαι off-topic παρακαλώ να με βάλετε στη θέση μου!!! " Θείο! Έχει η fender κόκκαλα;"
radiator Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 cowboylyrics.com :) Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!
gdevelek Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω αν στην ηλικία μου αυτό το λένε παλιμπαιδισμό, μαλάκυνση, "κάψιμο" ή απλά προπομπό του Αλτσχάιμερ αλλά τελευταία έχω φάει κόλλημα με αυτό το κομματάκι: το κιθαριστικό μέρος (πρώτη κιθάρα και ακομπανιαμέντο από πίσω) δεν είναι δύσκολο να το βγάλεις με το αυτί... Αν είμαι off-topic παρακαλώ να με βάλετε στη θέση μου!!! εντάξει αλλά να ξέρεις πως θα χρειαστεί να μπεις από το παράθυρο
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 από κάποιον κύριο Waylon Jennings ε,οχι και ΚΑΠΟΙΟΝ.... ;D (για να καταλαβεις αυτο που ειπες σε αντιστοιχια κλασσικης μουσικης ακουγεται σαν..."αυτο το κομματι εινια γραμμενο απο καποιον Beethoven).... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gdevelek Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 ε,οχι και ΚΑΠΟΙΟΝ.... ;D (για να καταλαβεις αυτο που ειπες σε αντιστοιχια κλασσικης μουσικης ακουγεται σαν..."αυτο το κομματι εινια γραμμενο απο καποιον Beethoven).... ;D ναι ναι καλά καλά... για τη νταιζη έχεις κάνα κονέ;
argytar Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 la la la faaaaa... ''It's dark and we're wearing sunglasses''
vthomas Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 ε,οχι και ΚΑΠΟΙΟΝ.... ;D (για να καταλαβεις αυτο που ειπες σε αντιστοιχια κλασσικης μουσικης ακουγεται σαν..."αυτο το κομματι εινια γραμμενο απο καποιον Beethoven).... ;D Σου χρειαζόταν νομίζω από τον superπαππού η "κατσάδα", γιατί αγνοείς ένα από τα τρια "ιερά τέρατα" της country : Waylon Jennings, Willie Nelson και Johny Cash. Πάντως το κομμάτι, απ' ότι θυμάμαι, πρέπει να λέγεται "Takin' it easy". Ας με διορθώσει ο superπαππούς, αν κάνω λάθος..
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 για τη νταιζη έχεις κάνα κονέ; Είσαι σίγουρος; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Michelle Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 για τη νταιζη έχεις κάνα κονέ; εγώ ξέρω αυτήν την νταιζη αλλα μάλλον δεν λέμε την ίδια ... :-\ I got some, if you need it...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Απλώς είσαι νέος και "άμαθος". :P Μια είναι η Νταίζη... Απλώς γέρασε. Οι Dukes είναι σειρά που παίχτηκε στα States από το 1979 έως το 1985. Η δική σου Νταίζη είναι από την πολύ νεότερη ταινία. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση