nikos17m Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε μερικες προτασεις για καλυτερα μεγαφωνα,εχω τον blackstar ht-5 ministack αλλα δεν ειμαι 100% ευχαριστημενος με τα μεγαφωνα του. Ευχαριστω Νικος
nikos17m Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Καμια βοηθεια ρε παιδια?Ο amp φοραει 10'ιντσα μεγαφωνα προτεινετε κατι.
bear Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις 1 άλλη καμπίνα;; Εγώ είχα παίξει τον Blackstar με μια 1χ12 κλειστή Mesa Boogie Recto καμπίνα και έμεινα εντυπωσιασμένος. Με 1χ10 μεγάφωνα μην περιμένεις και τον τρελό όγκο Mesa BooBie: The Spirit of Sex in Bedroom :P
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις 1 άλλη καμπίνα;; Εγώ είχα παίξει τον Blackstar με μια 1χ12 κλειστή Mesa Boogie Recto καμπίνα και έμεινα εντυπωσιασμένος. Με 1χ10 μεγάφωνα μην περιμένεις και τον τρελό όγκο +1 κρίμα είναι να αναβαθμίσεις παραμένοντας στις 10"
n4Sha Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2013 Να ρωτησω κατι. Οσον αναφορα τις καμπινες που μπορεις να βαλεις στον ht 5 , ο θωμας λεει 1χ12 ή 4χ12. δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις 2χ12 πχ? τελικα ειναι καλος ενισχυτης?εχει ποδοδιακοπτη? κανει για μεταλ? να τον αγορασω για χρηση στο σπιτι? αυτα :D καλη σας μερα ! *sÞea®head™³ '00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση