Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαιρετε ειμαι θεσσαλονικη και θελω να βρω να δοκιμασω την fender jazzmaster αλλα σε οσους πηγα Μαυρομουστακη Ζαχο Τσελιο δεν την εχουν ετοιμοπαραδοτη!Ολοι μου λενε πως πρεπει να την παραγγειλω που συνεπαγεται οτι πρεπει να την αγορασω κιολας! >:(

Εχει κανεις καμμια ιδεα που μπορω να την δοκιμασω?

Με ενδιαφερει η Αμερικανα αλλα δεν ξερω το κοστος της οποτε η classic player ειναι και αυτη στην λιστα, αλλα απο οτι ακουσα στο φορουμ πρεπει να δεχτει μερικες αλλαγες για να ακουγεται σαν καλη jazzmaster!ακουω προτασεις...

So be Playful!

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Η classic player δεν θα ακουστεί ποτέ σαν αμερικάνικη. H Japan μπορεί!

Για το άλλο ερώτημά σου δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Και Αθήνα πάντως δεν την έχει κανείς την AVRI... από όσο ξέρω τουλάχιστον.

Δημοσιευμένο

Για να καταλαβω υπαρχει εκτος απο μεξικανικη και ιαπωνικη?

Αλλα το οτι δεν θα ακουστει ποτε σαν αμερικανικη δεν ειναι και αρνητικο!

Αρκει να ειναι αξιοπρεπεις ο ηχος της

So be Playful!

Δημοσιευμένο

Kαι βέβαια!

Ρίξε μια ματιά στα γνωστά ιντερνετικά μαγαζιά, thomann, dv247 κτλ. Θα δεις και τις τρεις!

Ναι δεν είναι αρνητικό. Ανάλογα τι θέλει κανείς...

Δημοσιευμένο

1. Την παραγγέλνεις απο ΤΗΟΜΑΝΝ

2. Την δοκιμάζεις για 10 - 15 ημέρες.

3.α) Σου αρέσει και την κρατάς.

3.β) Δέν σου αρέσει και την επιστρέφεις ΧΩΡΙΣ να σου γίνουν ερωτήσεις και ΧΩΡΙΣ να υποχρεούσαι να δώσεις εξηγήσεις, και σου επιστρέφεται το αντίτιμό της.

Τόσο απλά  ;D

Δημοσιευμένο

Η classic player δεν θα ακουστεί ποτέ σαν αμερικάνικη.

και γιατι αυτο φιλε μου?

...την εχω την classic player 60' και μπορω να πω οτι την θεωρώ ισάξια με μια u.s.a και  καλύτερη απο highway 1....άποψη μου βεβαία.

φιλικα

Δημοσιευμένο

αν παλι θες μονο απο ελλαδα υπαρχη ο στολας στην εθνικη οδο,και ο κοσμας στο μαρουσι βεβαια η καλυτερη λυση ειναι το thomann !!!

EXPECT THE UNEXPECTED...

Δημοσιευμένο

αν παλι θες μονο απο ελλαδα υπαρχη ο στολας στην εθνικη οδο,και ο κοσμας στο μαρουσι βεβαια η καλυτερη λυση ειναι το thomann !!!

Η καλύτερη λύση δέν είναι ο Θωμάς, γιατί σε περίπτωση επιστροφής πληρώνεις και το κούριερ.

Άν την βρίσκει Ελλάδα χίλιες φορές απο εδώ. Λέμε σε περίπτωση που δέν καταφέρει να την βρεί οτι υπάρχει λύση.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...