Synyster_G Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 πόσο θα κοστίσει το σκάψιμο για την μπαταρία ? Schecter Damien Special FR
ThePilgrim Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δεν έχω ιδέα, αλλά μάλλον αρκετά. ....another day.....another corpse....another reason...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Ίσως μπορείς να κάνεις και καμμιά πατέντα. Ας πούμε αν βάλεις 2 διπλούς χωρίς μεσαίο, ισώς μπορείς να βολέψεις την μπαταρία κάτω απο το pickguard. ....another day.....another corpse....another reason...
Synyster_G Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δεν έχω ιδέα, αλλά μάλλον αρκετά. οκ τότε κοιτάω για passive . οι επιλογές μου είναι Bridge : SD Dimebucker SH-13 SD Invader SH-8 SD Hot rails Rockfield Fat ass Neck : SD Alcino II pro slash SD '59 Sh-1 Schecter Damien Special FR
Synyster_G Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Ίσως μπορείς να κάνεις και καμμιά πατέντα. Ας πούμε αν βάλεις 2 διπλούς χωρίς μεσαίο, ισώς μπορείς να βολέψεις την μπαταρία κάτω απο το pickguard. δηλαδή να αφήσω κενό την θέση για mid μαγνήτη και εκεί να βάλω την μπαταρία ? ? Schecter Damien Special FR
spiros69 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 οι μαγνητες που αναφερεις εχουν οσο ολη η κιθαρα....καινουριοι Βαλε ενα μεταχειρ.. bridge hot rails η κατι αλλο παραπλησιο σαν αυτους που λες κι εκλεισες...γι αυτο το οργανο Αλλιως θα εχεις ενα FIAT που εχει ζαντολαστιχα απο PORCSHE seven deadly sins..........
marathon Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 αμα δωσεις 215€ για μαγνητες της bullet δεν ειναι πολλά λεφτά? κρατας αυτά - πουλας την Bullet και παιρνεις μια άλλη κιθάρα. Nα καταλάβω και εγώ ότι μιλάμε για μία κιθάρα 120-150$??? http://www.andysmusiconline.com/products/fender-0310001.html Και είσαι σίγουρος ότι μετά δεν θα σου φταίνε τα κλειδιά, τρέμολο...το χρώμα? ;) ΥΓ με προλαβε ο spiros69 ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ThePilgrim Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 δηλαδή να αφήσω κενό την θέση για mid μαγνήτη και εκεί να βάλω την μπαταρία ? ? οχι, εννοώ να παρεις ενα pickguard για 2 διπλούς και στο κενό χώρο απο κάτω ανάμεσα στους 2 μαγνήτες να βάλεις την μπαταρία. Δηλαδή δεν θα φαίνεται. ....another day.....another corpse....another reason...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Πάντως βλέπω τώρα εδώ, η rockfield πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα σετ ενεργούς μαγνήτες, τους black betty. Δεν ξέρω κατα πόσο ενδεικτικός ειναι ο ήχος απο δω, αλλά τσέκαρε. http://www.youtube.com/watch?v=dPa3ag-GqqU&feature=related ....another day.....another corpse....another reason...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση