akra2 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Προτείνετε μου ένα VST με electronic percussion. Επίσης ένα VST για γρήγορη δημιουργία beat(?) thanks
ex-cyclops Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δες το Battery 3 της Native Instruments. Έχει πολύ καλή συλλογή ήχων και μπορείς να φορτώσεις και τα δικά σου δείγματα. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/battery-3/
akra2 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Έχει γρήγορη δημιουργία beat?Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για το συγκεκριμένο.. thanks, man
edessaios Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Τι ακριβως εννοείς beat?Δεν έχει sequencer.Drum sampler είναι,αλλά έχει πολύ ωραία σετ έτοιμα και πολλες δυνατότηες παραμετροποίησης είτε των ήδη υπάρχοντων είτε νέων που θα φτιάξεις.
ex-cyclops Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Το Battery 3 δεν είναι virtual groovebox, αλλά software drum sampler. Προσφέρει πολλά drumsets για πολλά είδη μουσικής, και μπορείς να τα παραμετροποιήσεις όπως θέλεις.
akra2 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Γι'αυτό και τα 13GB ε? Δεν μπορώ να κάνω import δικά μου samples?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση