bilys Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Παιδία είμαι σχετικά καινούργιος στο site και δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα. Η απορία μου είναι : Έχω κάποια midi tracks, μερικά από αυτά είναι συνδεδεμένα σε vst και μερικα αλλα ειναι απλώς συνδεδεμένα σαν MIDI στην κάρτα.Όταν λοιπόν κάνω export audio mixdown για κάποιο λογο ακούγονται μονο τα vst και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. :-\ Καμιά ιδέα ?
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Γεια χαρα! οταν λες ειναι συνδεδεμενα στην καρτα τι εννοεις? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
bilys Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Γεια σου και σένα φίλε. Κοίτα έχω συνδέσει το ηλεκτρικό πιάνο με usb στον υπολογιστή και έτσι όταν ηχογραφώ στο cubase με κανονικό ήχο πιανου δεν χρησιμοποιώ κάποιο απο τα vst instruments. Όταν όμως κάνω export και ακούω το κομμάτι ακούγονται μόνο τα vst instruments και το πιάνο δεν ακούγεται καθόλου. ???
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 οταν πατας play,σου παιζει κανονικα τον ηχο του πιανου που ηχογραφησες? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
neeq Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Το πιανο θα πρεπει να το ηχογραφήσεις ως audio.Θα συνδεσεις το line out του πιάνου με το line in της κάρτας, θα φτιάξεις ενα audio track, θα βάλεις να παίζει το midi track και θα πατησεις να ηχογραφει στο audio. Το midi είναι απλώς εντολές ΠΡΟΣ το ηλ.πιάνο και δε μεταφερεται κάποιος ήχος.
bilys Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 όταν παταω αναπαραγωγη του κομματιου απο το cubase ναι παιζει μια χαρα. Οταν ομως το μετατρεπω σε mp3 και παω να το ακουσω απο το ( winamp ) δν ακουω τιποτα.
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 οπα με μπερδεψες. για το audio mixdown λεγαμε το οποιο βγαινει σε wav. s αυτο το export δεν ακουγεται απο το winamp? ακουγονται ολα? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
bilys Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 to freerock : ναι κανω το audio mixdown και επιλεγω να το μετατρεψω σε μορφη mp3 και οταν το ξανακουω σε μορφη mp3 δεν παιζει το πιανο to neeq : Θα το ψαξω λιγο και θα σου πω φιλε
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτο που λεει ο neeq. πιστεψα οτι με καποιο τροπο γραφεις midi και το πιανο... ωστοσο..οταν πατας play πως παιζει το πιανο που ''εγραψες'' ??? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
neeq Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 ωστοσο..οταν πατας play πως παιζει το πιανο που ''εγραψες'' ??? ηλεκτρικο πιανο, εχει ηχεία προφανως ;D ή το εχει ηδη συνδεδεμενο πάνω στη καρτα απλά δεν παταει ηχογραφηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση