tomandgeronimo Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Η κάρτα ήχου tascam us-122mk2 δουλεύει με το πρόγραμμα acoustica mixcraft 4? Ευχαριστώ
artitraveller Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Επειδή η ερώτηση είναι πάρα πολύ εξειδικευμένη, η αναζήτηση σε μηχανές δε φέρνει αποτελέσματα. Η περίπτωση να έχει κάποιος τον δικό σου συνδυασμό στο forum και να έχει δικιά του εμπειρία πάλι πολύ μικρή είναι. Η μόνη λύση είναι να πας στη σελίδα της Acoustica και να υποβάλλεις ένα ερώτημα για υποστήριξη (ticket). Αυτό μάλλον γίνεται εδώ : http://www.acoustica.com/support/request_support.htm ΥΓ Οταν ρωτάμε κάτι που έχει σχέση με ΗΥ καλό είναι να δίνουμε και καμμιά τεχνική πληροφορία αλλιώς μην περιμένεις και πολλά...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Μια χαρά πρεπει να δουλευει. Ειναι μεσα στις προδιαγραφες. Live and let Live.
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 ok σας ευχαριστώ...Έστειλα και ένα mail στην acoustica ώστε να μου απαντήσουν και οι ίδιοι...
gmw Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Εμένα η us122L δουλεύει άψογα κ με το 4 κ το 5. Δεν νομίζω να έχεις απόλυτος κανένα πρόβλημα edit: προσφατα πέρασα στα windows7 και συνεχίζει να δουλεύει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση