loopman Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 ...πολύ καλός... ...It doesn't matter what kind of hat you wear on
bassaddicted Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Ποπο..Καλος ειναι..Νομιζα οτι κυριως ειναι χαβαλες αλλα παιζει πολυ καλα
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 κάπου είχα πετύχει να παίζει και το shine on you crazy diamond. αφού ρε σαν κιθαρίστας ξεκίνησε. Ορκισμένος Μπλουζάς!
Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Στο δεύτερο κλιπάκι, η κιθάρα είναι παιδική; :) Ενωμοτάρχης
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 συνήθως νόμιζα πως είναι αυτός πολύ μεγάλος αλλά μάλλον η zakk wylde βγαίνει και σε κιθαρόνι 3/4... Ορκισμένος Μπλουζάς!
David Gilmour Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 O Σταρόβας αγαπητοι φίλοι οπως εχω προαναφέρει σε παλαιότερα ποστ είναι ο Ελληνας ο οποιος προσεγγίζει περισσότερο από κάθε άλλον το στυλ παιξίματος του Davig Gilmour είναι για εμένα προσωπικά ο καλλύτερος κιθαρίστας για το στυλ μου. Φυσικά με απόλυτο σεβασμο σε ονόματα όπως Χρ. Κροκίδη,Δρόλαπα,Ηλία Ζαικο !!!, Σπάθα !!! www.analogdesignaudio.com
David Gilmour Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Απλά θεός και για να μην πει κανεισ οτι ειμαι πορωμενος δειτε και αυτο !!! www.analogdesignaudio.com
duckino Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Ετσι κι αλλιως , προσωπικα εγω θεωρουσα τον Σταροβα(περα των λοιπων του ταλεντων) πολυ μεγαλο , ισως εναν απο τους μεγαλυτερους Ελληνες κιθαριστες.Αλλωστε περα απο τη γνωστη του αδυναμια προς τους Floyd εχει παιξει εξισου επιτυχημενα και πιο "Heavy" stuff , με κατι σολαρες "ΤΟΣΕΣ"(με το συμπαθειο) σε Μαχαιριτσα Τσακνη! Ολες οι κιθαρες του ειναι "μικρες".Παιζει αποκλειστικα με ειδικες παραγγελειες σε μπαγλαμοειδη σκαλα των 2 και 3/4 :P Live fast , die ... hard!
kostaras75 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Οντως ειναι απο τους παιχτες που γουσταρω να ακουω ωρες....πολυ καλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση