faltsoo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 O WilliamSats, πρέπει να πάρει ΚΑΙ το πλοίο και το τρένο... εγω μαλλον πρεπει να φορτωσω το φορτηγο... ;D one more pls ....
phanzz Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Και γιατι χρεωνει χωριστα αλλαγη ταστων και set up?Υπηρχε περιπτωση να μην τη σεταρει ή να μην περνουσε χορδες? Θα σου κοψει καινουριο nut? Eπισης, γιατι +10ευρω λογω set neck?Μηπως εννοεις λογω bound neck? Παντως το οτι σου εδειξε και σου εξηγησε τι ακριβως θα κανει, ειναι προς τιμην του.
Warjo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Ε θα ξαναπεράσει χορδές και ήθελε και στήσιμο η γέφυρα από ότι μου είπε. Του ζήτησα να στήσει και σωστά το ύψος. Δεν νομίζω να σκοπεύει να βγάλει παραπάνω θα μπορούσε κάλλιστα να μου χρεώσει παραπάνω την αλλαγή τάστων. Είχε επίγνωση των τιμών έξω. Από ότι θυμάμαι πάντως και τη τελευταία φορά που ήταν η κιθάρα μου εκεί περιποιήθηκε κάποιες λεπτομέρειες μόνος του χωρίς να χρεώσει εξτρά.
gmw Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Πραγματικά είναι τζάμπα !!! Το θέμα είναι τι δουλειά θα γίνει !! Αν πραγματικά αξίζει μας βλέπω να στέλνουμε κιθάρες με το ΚΤΕΛ στη Σαλονικα...
yannis37 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 ταστα αλαζει δεν φτιαχνει κιθαρα απο την αρχη...... αν εννοουσες οτι ημουν υπερβολικος στο ποσο πηρες ηδη την απαντηση απο τις γνωμες για το ποσο φθηνος ειναι ο συγκεκριμένος. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Σάκη! Εγώ είμαι ρε ο Αποστόλης :p Την πήγα σε αυτόν που μου είχες πάει τη κιθάρα μου τότε. Απελπίστηκα μέχρι να βρω άκρη και πείρα την απόφαση να κατέβω να την πάω σε αυτόν. σε καταλαβα ρε ;D ειμαι σιγουρος οτι θα σου κανει πολυ καλη δουλεια! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Warjo Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Όλα καλά τη μάζεψα εχθές το πρωί.. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Είχα υποσχεθεί και φωτογραφίες οπότε τις παραθέτω παρακάτω. Δεν μπορούσα να βγάλω καλύτερες :/ Sory για το spam ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση