ntroulis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Πολυ συντομα μαλλον! χεχε ;D να την πιασω στα χερακια μου πρωτα.... ;D
zampination Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Ολοι οι fenderακηδες στο noiz βρισκονται?? Αντε ρε παιδια να ρίξουμε το καθεστώς! (Χλωμα τα πραγματα μαλλον)
Nikoubis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Εγω που πηγα και ψηφισα "ΑΛΛΟ" και τωρα εμφανιστηκε η G&L τι να κανω; :-\
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Fender και ξερό ψωμί.... ή όπως λέει και μια ψυχή «αν δεν γράφει Fender...δεν παίζει»... all this has happened before and will happen again
zampination Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Εγω που πηγα και ψηφισα "ΑΛΛΟ" και τωρα εμφανιστηκε η G&L τι να κανω; :-\ Δυστυχως τωρα μαλλον δεν γινεται τιποτα.. μακαρι να υπηρχε επιλογη να μεταφερω την ψηφο σου αλλα πιθανον δεν γινεται..
dc Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 ρε chord Ε φυσικα Martin γιατι υπαρχουν κι αλλες μαρκες? ... ...ναι ρε χαμενε υπαρχουν κιαλλες μαρκες...εγω εχω μια esteve και ο λακης μια eko τι θες να πεις οτι δεν ειναι καλες ?...
zappateros Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 παίζω με μία Fender Lead II - 1980
mikevas Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Γιατί στη λίστα με τις επιλογές είναι πρώτη η Gibson; εεε;
KostasP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Gibson SG Special '92 (S.D. Super V - Gibson 490R) Warmoth Strat '07 (S.D. Phat Cat - Kinman Blues) Warmoth Thinline '08 (Lollars: Special T - P-90) Warmoth LP '08 (WCR Godwoods) Hofner HF 14 (κλασικη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση