Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Με αφορμη το προσφατο "παρομοιο" θεμα ειπα να κανω αυτην την ψηφοφορια ωστε να δουμε τι παιζει πανω κατω στο φορουμ απο κιθαρες/μπασα κ να περασουμε ομορφα κ ωραια με ενδιαφερουσες συζητησεις κ σχολια απο ολους.

Αν καποια μαρκα την παρελειψα σας ζητω συγνωμη ;D (ειδικα απο τους μπασιστες διοτι ειμαι κιθαριστας κ δεν ξερω πολλα απο μπασο)

μπορειτε να ψηφισετε ΑΛΛΟ φυσικα σε αυτην την περιπτωση.

Αρχικα σκεφτηκα να βαλω στην επιλογη μεχρι 3 κιθαρες/μπασα αλλα θα εβγαινε καπως μπερδεμενο το θεμα. Οποτε ψηφιζουμε την κιθαρα/μπασο που εχουμε κ χρησιμοποιουμε περισσοτερο απο τις αλλες.

ΟΧΙ τις κιθαρες/μπασα που θα θελαμε να εχουμε!

Τυχον βελτιωσεις που θα μπορουσαν να γινουν απο moderators(προσθηκη καποιας μαρκας κτλ) αν γινουν συντομα θα ηταν κ το καλυτερο ωστε να εχουμε κ πιο σαφη αποτελεσματα. Εβαλα τα δυνατα μου για να εξαλειψω την επιλογη αλλο οσο το δυνατον καλυτερα

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Παρόλο που διαθέτω κάποιες ακριβές και κάποιες ακριβούτσικες κιθάρες, εδώ και μήνες έχω κολλήσει με την hot custom tele που έφτιαξα στον Ντούκα. :o

Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.

Δημοσιευμένο

Παρόλο που διαθέτω κάποιες ακριβές και κάποιες ακριβούτσικες κιθάρες, εδώ και μήνες έχω κολλήσει με την hot custom tele που έφτιαξα στον Ντούκα. :o

Ανεβασε καμια καλη φωτο της αν θες! η καποιο link

Δημοσιευμένο

Μια διευκρινηση.Εγω ψηφισα αλλα για ηλεκτρικη.Δεν υπαρχει διαχωρισμος για ακουστικη ουτε μπορουμε να βαλουμε 2-3 ψηφους .Ισως θα επρπε να ηταν λιγο πιο αναλυτικη η ψηφοφορια ;)

Δημοσιευμένο

απο ακουστικες μαρκες συγνωμη αλλα δεν γνωριζω πολλα κ δεν εβαλα πολλα πραγματα. Παντως αν εχετε ακουστικη καποια απο τις παραπανω μαρκες ψηφιζετε κανονικα. κακως που δεν το ανεφερα αρχικα! ημουν κ καπως κουρασμενος χθες κ δεν σκεφτομουν καλα ;D

Δημοσιευμένο

Την αδικεί όμως αρκετά ο ήχος του video. :-\

δεν πειραζει, μια χαρα ειναι. ολες οι κιθαρες αδικουνται στα βιντεο, κ καποιες υπερτιμουνται βεβαια αλλα αυτην εδω is THE ONE for you definately! ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...