akra2 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Καθώς κάνω ηχογράφηση επάνω στο pc με το Live, ξαφνικά o ήχος κρασάρει στο άσχετο (συγκεκριμένα 15-20 λεπτά μετά την έναρξη της ηχογράφησης).Αυτό λύνεται με restart του live.. Επίσης όταν χρησιμοποιώ το vst speakerphone το πρόγραμμα κρασάρει και τα windows μου βγάζουν "not responding"(!). Χρησιμοποιώ την έκδοση 8.0.1..Τι μπορεί να συμβαίνει?Έχει κανείς άλλος ανάλογα προβλήματα με την συγκεκριμένη έκδοση?
The Genius Loci Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Επίσης όταν χρησιμοποιώ το vst speakerphone το πρόγραμμα κρασάρει και τα windows μου βγάζουν "not responding"(!). Χρησιμοποιώ την έκδοση 8.0.1..Τι μπορεί να συμβαίνει?Έχει κανείς άλλος ανάλογα προβλήματα με την συγκεκριμένη έκδοση? Το τμήμα υποστήριξης της Ableton τι λέει για το πρόβλημα? Επίσης το speakerphone είναι commercial ή freeware πρόγραμμα? Έχει υποστήριξη? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
akra2 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Δεν έχω επικοινωνήσει με την ableton ακόμα..Το speakerphone είναι της audioease και πωλείται απ'όσο ξέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση